Szarni rá, valaki csak elviszi bontásra... vagy ki tudja.
Vennék az árán egy 120-as Skodát, ahhoz még van egy rakat alkatrészem is, és legalább hátsókerék hajtású.
A hitelét meg csak kifizetném valahogy, már 2 évvel kevesebb, mint mikor vettem. :)
Az Alfa nekem úgy tűnik csak messziről nézegetve való. Volt egy álmom, sajna belefutottam egy eladásra épített romba, már majdnem jó volt, legközelebb több eszem lenne.
a vezérműszíjat is nézzétek meg ha olajos akkor kukás....a féktárcsának, betétnek nem árt vegyél 2 flakkon féktisztítót és fújd át vele a fém alkatrészeket...lehet főtengely szimeringnél eresztette el...
Nem tudom, valami megadta magát a motortérben. Majd ha lesz egy kis időm megnézem. Tegnap este mikor próbáról jöttem haza, a ház előtt kivillant a piros olajoskanna, alul meg fröcsögött az olaj, ma munkába menet ca. 1 km-en keresztül követtem a csíkot amit hagytam, ott elkanyarodtam, de még láttam hogy folytatódik tovább is... Betoltam az udvarba a vasat, azóta is ott áll. Ha kész lesz a garázsom, majd betolom oda.
Hát, lehet. Bárdi autótól hozatták meg gondolom van rajta egy kis saját haszon is. De mivel Brembo azt mondtam OK. Meg attól, hogy én magam vigyem az alkatrészt mindig fázom. Ha valami gebasz van vele, akkor rohangálhatok én. És sajnos (mint a mai napból is látszik) az alkatrész progik nem a legmegfelelőbbet dobják ki mindig.
nekem a kisautón van Falken ZE512, az Alfán pedig HS437 téli, mindkettővel maximálisan elégedett vagyok, olcsó és jó. Valszeg én is ilyet vennék....kíváncsi leszek a tapasztalatra.
és annak idején a stilo-mon volt falken gumi, ahogy én használtam teljesen jók voltak...
na meglátjuk, a jövő héten meg kell rendelnem és fel kell rakatnom, sajna a jobb oldali 2 kerekem kapott egy kátyút, az első gumim szálszakadásos lett a hátsó meg nem is tudom :(
HELP:P
Délutánn megnéztem a klímámat! Nem húz be a kuplung, ami hozzá magy egy egyeres kábel azt megmértem de nem jön belőle kraft:( Megpróbáltam lekövetni de elvesztem! A klíma reléje az akksinál kapcsol! Van neki valahol valami biztije? Beraktam a kétkapcsolós ködfénykapcsolót is ott megvan gyárilag a 2 pólus! De a motortérbe még mindig nem találtam meg a cstiját:P De így hogy nincs rádugva a lámpa a visszajelzőnek nem kéne világítani?