A sebességmérőben sajnos mérföldként számolja a távolságot, de a "fedélzeti" kijelzőn tudom nézni kilométerben a megtett távolságot ugyan úgy 100m-es felbontásban mint a kilométerórákban.
Az mérföldes km órákba eddig mindig azt láttam, hogy kis számokkal ott van a km/h beosztás is.
Biztos létezik csak mérföldes óra de azok nem "tucat" gyártmányok órái.
Ránézésre természetesen ugyan azok a lámpák elöl és hátul is.
A hátsók minden további nélkül jók bármely oldali kormányos verzióhoz.
Az elsők is bemennek a helyükre, csak azok "fordítva" világítanak. Illetve nem fordítva, hanem a tükörképét világítja. Ez azért van mert ugye ott a különcök a másik oldalon haladnak....
Mert projektoros és ott belül van a különbség szerintem. Legalábbis én kaptam egy kiszerelt projektort egyszer és abban belül volt egy terelő lemez ami kitakarja a fényt
Érdekes dolgok ezek. Nekem van ismerősöm aki a km óra helyére direkt rakott mérföldes órát. Szerintem sosem nézik ezt műszakin.
A kipufogó dolog, Az új Morgeneken jobb és bal oldalt is van a kipufogó. Minden kukacoskodás nélkül vizsgáztatják öket.
Lámpacsere, km/h-t mérjen a sebességmérő, kipuf.nem mehet ki csak hátra,vagy balra(inkább a tgk-nál jellemző,hogy jobbra vezetik ki, a gyalogosokra meg nem füstölhetünk).
Amúgy megptóbálták szigorítani, ha a fent emlitettek megvannak akkor jobb kormánnyal forg.helyezhető,de a forgalmiba bekerül,hogy jobbkormányos a gép,aztán átalakítási engedéllyel lehet bal kormányos.
Na most mindenki már a forg.helyezésnél átalakítja bal kormányosra, mondván ha angol forgalmija van az még nem azt jelenzi,hogy jobb kormányos.