Blog >> szlalom

>> Eseményystuc // Alfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2010-09-12

Ismét ellátogattunk Budaörsre a szlalomversenyre. Az egész heti esős idő után meglepő volt a reggeli napsütés, ezért bár koszos autóval, de elgurultunk a rendezvényre. A szokásos jó hangulatban telt, bár az egész heti rossz idő után elég kevesen jöttek el. Egy mért kört mentem az SW-vel, de inkább olyan pályatanulós történet volt ez, az időm sem lett fényes. Aztán GabCsi autójával is nyomtam egyet, hát, az sem lett sokkal jobb. Utána Haro ajánlotta fel a lehetőséget, na, annak a körnek már volt értelme, és ha nem hárman ülünk az autóban, akkor még talán a dobogóra is lett volna esélyem. Megpróbálkoztam idén is a macis ügyességi versennyel, de idén sem jártam sikerrel. A két lehetőségből először lassú voltam, másodszorra pedig leesett a földre a maci, így idén sem lett az enyém. Talán majd jövőre...

>> EseményChEff // Alfa 147 1.6 TS Distinctive // 2009-09-15

Kisebb kihagyás után ismét részt vettünk egy Alfás rendezvényen. Ez az Alfa Romeo Club Magyarország szervezésében az AutoExpo M1 udvarán megrendezésre került szlalom verseny volt.
A tavalyi sikeren felbuzdulva (2. hely) idén is nekivágtunk.
Idén két igen erős versenyzóvel kellett megküzdeni. Végül a dobogó harmadik fokára sikerült felkapaszkodni. Nyereményem egy Ferrari parfüm.

Köszönjük a rendezést, jó volt ismét az alfás barátokkal találkozni, jól éreztük magunkat!

Képek: ARC Szlalom

>> Eseményystuc // Alfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2009-09-13

Az Alfa Romeo Club rendezésében zajlott le ez a találkozó. A tavalyihoz képest sokkal szebb időnk volt, sütött a nap. Először úgy voltam vele, hogy nem gyilkoljuk az autót, nem indulok a versenyen, csak az ügyességi részen, ahol macit kell egyensúlyozni a motorháztetőn. Mentem is egy kört így Blacky navigálásával. De aztán csak bujkált bennem a kisördög, és nem bírtam ki, hogy egy keményebb kört ne menjek az olajkályhával. Azért nem padlógázzal, kicsit kímélő üzemben történt a menet, ChEff ült be mellém a jobb 1-be, és mondta az utat. Így, hogy nem padlógázzal mentem végig, nem számítottam fényes időre, de azért meglepően jó lett. Aztán Rumi adott nekem egy lehetőséget, hogy a 33 P4-esével toljak egy kört. Na, az sem volt rossz, bár a 33-as szervója sokkal keményebb, elszoktam már tőle, volt ám kapkodás... :-) Később megpróbálkoztam még egyszer a macis ügyeskedéssel, de elkezdett fújni a szél, és ennek köszönhetően a medve a földre huppant.
Egy nagyon jó hangulatú találkozó volt, a szervezést nagyon köszi! :-)

>> EgyébWilly // Alfa 146 ti // 2007-09-25

Alfa találkozós hétvége volt. Szombaton szlalom verseny Budaörsön, majd este egy Budapesti minitalálkozó városi felvonulással és Hősök terén fényképezéssel. Vasárnap pedig a Tököli reptéren a Fiatosok vendégei voltunk. Volt tesztvezetés, mini-rally, gyorsulás.

>> EgyébGEORGE // Alfa 156 2,4 M-JET 20V SportDiesel // 2007-09-22

2007.09.22. ismételten egy jó kis családias Alfás szlalom partyra került sor.

Két fajta teljesítési mód volt.

1.: Minnél gyorsabban
2.. Egy Alfás macit ültettünk a motorháztetőre és úgy kellett végig menni, hogy fenn maradjan a motorháztetőn :-)

Alfa Romeo Club Magyarország. Pirelli szlalom party eredményei

1. A Szállító 1:11,84
2. George 1:13,44
3. Cooper 1:13,47

a macis versenyben

1. Én :-)))) 2:01:11


A szlalom után kiderült, hogy a balos féltengelycsuklón lévő gumiharang megadta magát. A gyári gumiharang 9000 ft ba került.
Cseréjét a támogassuk a motorsportot felkiáltással a Veloce Team végezte el.
Köszönet érte .-)

>> EgyébGEORGE // Alfa 146 ti 2,0 16V TS // 2007-08-04

Na igen, szeretek szlalomozni :-)
Jó kis móka :-)
Kipróbáltam Riti 156-át is, hogy avval milyen a bólyák közt kanyarogni :-)