Blog >> minitali

>> EseményKispogga // Alfa 156 Sportwagon // 2009-09-19

Kócosw és Kispogga szervezésében 1 nagyon jó hangulatú találkozón vehettünk részt. Az idő kifogástalan volt, a társaság mint mindig most sem hazuttolta meg magát magyon júl szórakoztunk. Az ételek is nagyon jóra sikeredtek, nem lehetett megállni, hogy ne merjen többször is az ember. A rendezőknek ezúton is szeretnám megköszönni és remélem hagyománnyá válik ez az esemény.

A Cartársak szerveztek egy kis pizzát ebédre, klassz kocsit, ismerős Cartársak ennek nem lehet ellenállni.
Jó délután, volt.

>> Eseményystuc // Alfa 146 ti Super Produzione // 2006-07-09

Rita szervezte ezt a pici találkozót. Tárnokon gyűltünk össze. A szokásos jó hangulatban telt a buli. Majd konvojban átgurultunk Érdre kajálni.

>> Eseményystuc // Alfa 146 ti Super Produzione // 2005-05-21

Hirtelen jött az ötlet, hogy páran fussunk össze egy kicsi meetingre. Nem volt nagy esemény, igazi pici kis baráti összejövetel lett a dologból. Az Infoparkban találkoztunk, majd egy kis autómustra, beszélgetés és fotózkodás után a Kosztolányi Dezső térre mentünk, ahol egy kávézóban folytatódott a dumálás. Majd mivel mindenki megéhezett, egy pizzériát vettünk célba.

>> EseményHátvédRomeo // Alfa 33 33 1.7 I.E. 8v Bestia // 2008-07-28

Ma minitalit tartottunk Kanizsán.
18:00 gyülekező a Meki parkolóban.
Én, Faterom, Hungary146, Vili, Papamaci, Tala25 cartársak. Mi és Vili cartárson kívül többiek Szívük Hölgyeivel.
Bevártuk egymást nézelődés ismerkedés, akik még nem ismerték egymást, azt Go. Kis Vendéglő a Múzeum téren placcos kiülős eszem-iszom. Tala25-éknek el kellett már menni a parkolóból, csak köszönni ugrottak be. Sajnos későn tudtam szólni mert fennakadás volt a "szeren nálam." Nem verda miatt.
23:30-ig voltuk a vendéglő placcán. Hattalmas sztorik jöttek napvilára autókról, helyzetekről, retrós, Alfás, közlekedési témák.
Szóval naggyon jól éreztük magunkat. Ebből továbbra is rendszer lesz felénk. :))
:DDD
Remélem a következőről időben értesítek mindenkit.
Hungary146 láttam fotómasinát a kezedbe! :))
Full Happy vagyok. Mini taliknak is van varázsuk :DDDD
Forza Alfa Romeo&AlfaAmore!! :DDD
Képeket köszönjük Hungary146 cartársnak. :))

>> Eseményystuc // Alfa 146 ti Super Produzione // 2007-06-25

A hét elején jött az ötlet, hogy péntek este legyen valami összejövetel. Felvetettem a dolgot a Buedpast topicban. Szerencsére a lehetőségre sokan felfigyeltek, így pénteken közel 20 autó és szerető gazdák, családtagok részvételével lezajlott a találkozó. Köszönöm, hogy sokan eljöttetek! :-)