Blog >> keret

>> Tuning és extramesa // Alfa Giulietta Sportiva Nav Business Executive // 2022-12-04

1. kép
Madaras tescoban akciós volt a csomagtérháló, ennyiért ajándék, gondoltam kipróbálom... Négy helyett csak kettő akasztót találtam a csomagtartóban, így muszájból az üléstámla akasztón vezettem át két sarkát és vissza bilincseztem önmagához. Dinnye elgurulás ellen pont jó lesz, már csak háromnegyed év és kiderül! :D

2.. kép
Kormányon a bőr fényes volt, azt gondoltam, kopott. Aztán véletlen a kezembe akadt a csodaszivacs, amit egyszer rendeltem és el is feledtem, gondoltam, kipróbálom, ér-e valamit. Bakker! Kiderült, hogy nem kopás miatt fényes a kormány, hanem emberi tenyérzsiradék volt rajta. Szépen le is gyurmázta róla, mintha most jött volna ki a gyárból, olyan gyönyörű matt lett a bőr. öt percet megért az időmből foglalkozni vele :-)

3. kép
Depeche Mode forever! folytatódik "Túrógombócon" is. ;-)

>> Tuning és extraKollerT // Alfa 159 1,9 JTDm 16V SPORT // 2014-04-14

Tesa kétoldalú, szivacsos ragasztóval felragasztottam előre és hátra is a rendszámot. Így sokkal jobban tetszik, szerintem megéri megcsinálni. Bármelyik festékboltban lehet szerintem kapni.

Tuti nem esik le, nem zörög. (Bár egy másik szivacsos, csak egyoldalú festőragasztóval kibéleltem a rendszám belső részét.)

>> AutóápolásChrisVaughn // Alfa GT 2.0 JTS Distinctive // 2014-03-11

Igor, az őrkutyánk lerendezte az első rendszámtábla keretem. Valamiért ellenállhatatlan késztetést érzett a letörésére. Pedig csípi az Alfákat. :)
A hátsónak az egyik fülét pedig én törtem le, napokkal ezelőtt, rendszámvilágítás csere közben, így ma cseréltem mindkettőt.
Hátra króm hatású keretet vettem, szebben mutat. Elől maradt a hagyományos fekete.

Első 499.-
Hátsó 1490.-

>> Egyébaatis // Alfa 145 1.6 TS // 2011-03-13

A hosszú hétvégének, és a jó időnek hála meg tudtam csinálni a kocsin azokat, amiket szerettem volna. Szerencsére műszaki hiba nincs, úgyhogy csak csinosítgatásra volt szükség.

Tegnap:
Lemostam, kiporszívóztam a kocsit (ráfért már nagyon). Most olyan mint egy új kocsi. :D

Bekerült az új fejegység is. Mégpedig egy LG LCF600-as. Tetszik, jobban szól mint az előző Blaupunkt.


Ma:
Még télen rendeltem innen az oldalról rendszámtartó keretet, matricákat, viszont akkor nagyon hideg volt, nem akartam kint a hidegben küzdeni vele. :) Most viszont jó idő van szerencsére, úgyhogy felkerült a kocsira az új rendszámtartó keret (Igaz ehhez meg kellett fúrni a lökhárítókat, mert nem jó helyen voltak a hézagok a kereten. Sebaj, fent van.)
Felkerült oldalra a kígyó is, és hátra egy Bella Macchina matrica.

>> Tuning és extraSanyi // Alfa 156 1,6 TwinSpark Progression // 2007-02-22

Lekerült a redszámtábla tartó konzol, felkerültek a krómozott rendsz.tábla keretek!