Mutasd

>> Szerviz2014-12-14

Elvégzett karbantartás:
 olaj és szűrő csere (Olaj: Selenia WR P.E 5w30 | TECNECO FM )
 levegő szűrő (MULLER PA3132)
 pollen szűrő ( TECNECO FM K1005)
 üzemanyag szűrő (CHAMPION L502)
 EGR & MAP szenzor tisztítás
 téli szélvédőmosó folyadék (from Lidl)

Óra: 105822 km

>> Szerviz2014-12-03

Elvégezett karbantartás:

  Vezérműszíj + görgő
  ékszíj + görgő
  vízpumpa

Szerviz: Bonus Kft - Szombathely (Fiat-Alfa Romeo márkaszerviz )

105.000 Km

nem tudom a ktsg és a km egyenesen arányos e egymással? :D

>> Tuning és extra2014-09-23

Bár minőség tekintetében inkább a boltban vásárolt eredeti CD-re hajlanék, viszont lássuk be a kényelem és a low-cost korszakban ez majdnem, hogy költséges hobbi volna.
Épphogy megszáradt a festék az adás-vételin, megrendeltem bele a boxot.
Szombathelyi illetőnél (Varga Sándor - Viador.hu) Bár én nem Szhelyi vagyok megoldottuk a házhoz szállt 0 kreditből mert épp arra járt. Kiszedő pálcákat is adott mellé , így nem bírtam megállni, hogy ne essek magam neki.

Kesztyűtartót néztem ki neki, mert ott nincs útban. Bekötése pofon 1x-ű volt, gyerekjáték. Rádió ki, kis fedél a kesztyűtartó sarkánál kipattint. kábel be lehúz, beköt, sarok elem bevágása, visszapattint és feeling.

Az első pár napban vmiért meg volt zavarodva a rendszer(lefagyott, nem látta a modult,stb) , aztán egyik ismerősöm tanácsára frissítettem a legújabb 1.14-es verzióra. Még akkor is eléggé keveredett volt, ám 2 napra rá, mintha magára talált volna, és hibamentesen üzemel azóta is.

 
>> Esemény2014-09-10

Welcome on board! :)
Nagyjából 98.500 km-el megérkezett.
Első utam a szombathelyi Fiat-ba vezetett szinte, egy átvizsgálásra, és ellenőrzésre (km óra főleg)

Megnézték, átnézték, leellenőrizték. Gyári diagnosztika alapján a km valós, a tárolt autótörténet alapján 2009-ben volt benne 30.000 km. Törve nem volt, minden elemnél a gyári festékvastagságnak megfelelő számot adta, egyedül a motorháztető volt újrafényezve, de ezt már vásárláskor is közölték velem. Elmondásuk alapján kavicsfelverődések miatt fújták újra.

Van pár dolog amit cserélni, javítani kell rajta, de használt így belefér. (váltószoknya, kormány "Y" dekoron megkopott a festék, váltógomb karcos)