Mutasd

>> Esemény2011-05-24

Körforgalomban elém hajtott egy Audi S8. Jobb eleje gyakorlatilag KO. :( Nem tudom, hogyan tovább.

>> Szerviz2010-01-22

Visszajött Zé-től a vas. Ki lett az alja hegesztve, és néhány apróság javítva. A jó hír, hogy megy az összkerék!

 
>> Szerviz2009-11-25

Elvittem ma a pirosat Zé cartárshoz. Meglássuk mit mondd rá...

 
>> Szerviz2009-10-08

Újabb 2 hónap telt el... ismét elővettem a piroskát, leflexeltem az indítómotort rögzítő csavarokból egy keveset és így sikerült is berakni az önindítót, úgyhogy ismét felhördült a boxer. Elsőre kicsit nyöszörgött a szervó, meg talán valamelyik szíj, de aztán elmentünk mosóba, és visszafelé már nem volt probléma.

 
>> Szerviz2009-08-09

Nekiálltam berakni a bontott önindítót, amit Zé kolléga adott. Az állórész kövérebb mint az eredeti és sajnos ez megakasztotta a beszerelést, mert a hosszú rögzítő csavarok feje nem fér el az állórésztől, max valami trükkel. A második felvonásból majd kiderül.

 
>> Szerviz2009-08-05

A szervízből hazatérve újabb pár hetes kihagyás után elindultunk autómosóba. El is jutottunk oda, de vissza már csak úgy, hogy segítettek betolni, mert megadta magát az önindító. Ezután beteg önindítóval állt vagy 2 hónapot, de aztán csak kiszedtem az önindítót, amiről kiderült, hogy kuka. Az egyik kommutátorszelet kihajlott, ledarálta a szénkefét meg kicsit elfüstölt némi szenet. Zé kolléga révén hozzájutottam egy bontott önindítóhoz, ami arra vár hogy berakjam.

>> Szerviz2009-04-22

A kezdet nehéz volt, megpróbálok visszaemlékezni... a story 2008 ősszel kezdődik.

Az első utunk során leállt a Kálvinon esőben. Tologatás, anyázás. pb_ kolléga és egy új akksi segítségével sikerült elindítani. Majd egy hosszú állás következett, az átírása nem volt egyszerű, a kálváriája megérne egy misét. Mindeközben megtettünk együtt kb 40 komoly kilómétert :)
Ezután eltoltam szervízbe átnézni, ahol megint 2 hónapot állt, különböző okok miatt. Kiderült, hogy nem megy az összkerék és a klíma sem mondható hiánytalannak (pl. nincs kompresszor, semmiség :) ). Mindenester fel lett újítva a generátor, mert nem töltött semmit, + ki lett cserélve néhány fékcső. Ja és új zöldkártya lett rá.