Alejandro - főkép
>> Tuning és extraAlfa 159 1.9 JTS Berlina // 2015-08-13

Végre lecseréltem a bal első ajtó, 4 ablakemelős műanyag behúzó konzolját (fogantyúját), amiről a bézs színű festés rondán lekopott, illetve elkoszolódott, lerontva az elegáns bézs bőr belső tér eleganciáját.

Gyári új alkatrész beszerzése mellett döntöttem. A cikkszám hosszas nyomozása és több oldalról történő megerősítését követően (071744252) az Unixban rendeltem meg nem olcsó pénzért: 18.345 Ft. Ugyanennyi lett volna az Autóház Budaörsnél is. A jobb első, sokkal kisebb ajtóbehúzó konzolra is kértem ajánlatot, az 14e Ft.

De a látvány mindenért kárpótol!

>> EgyébAlfa 159 1.9 JTS Berlina // 2014-11-14

Bontott autóból sikerült beszereztetnem jó áron jó állapotú, bézs színű bal első komplett biztonsági övet, mivel az enyémen szakadás volt, ahol elkezdett foszlani. Mivel ez se nem túl esztétikus, se nem túl biztonságos, ezért úgy döntöttem, cserélni fogom alkalomadtán. Most volt alkalom rá 16e Ft-ért...

A beszerzett öv sokkal szebb állapotú, de eléggé elkoszolódott, amit majd ráérősebb időmben elkezdek orvosolni. Aztán még ráérősebb időmben majd elkezdem az autó belsejét a bal oldalon lebontani, mert a biztonsági öv cseréhez az első és hátsó ajtónyílás küszöbeit, de még a hátsó ülést is ki kell szedni...Jó móka lesz! :)

Ajándékba kaptam hozzá egy bézs színű ajtóbehúzó mélyedésbe való gumi takaróbetétet, amiből 1 darab hiányzott az autóból, az eBay-en pedig 5-6 ezer forintokért láttam postaktsg nélkül. Ez így jobban megérte! :)