Mutasd

>> Egyéb2010-04-20

Na végre újra működik a "pótkulcson" lévő távirányító is. Csak újra kellett tanítani bár a 8 ki és be riasztás van olyan akinél azt takarja hogy 16x nyomjuk meg a gombot a jón..

>> Tuning és extra2010-04-05

Hát nem mondom, hogy életbevágóan fontos volt kicserélni. De mint a képeken is látszik, a jobb eleje kicsit elvan kopva. A bűnös egy kutya... hát ott érezte a vizet. Ez a kis szomjúság 15e/db-ba van. Igen, gyári alkatrész egyenesen Lengyelországból. A munkadíj egy szilent cserével együtt volt 9e. Tehát ha felezünk akkor 4500. Amit már a második helyen kértek el. Ugyanis ahova először vittem ott egy fél óra után feladta a srác és leakarta bontani az elejét. (Ekkor betoppant a műhelyfőnök és közölte, hogy kell a csápos emelő mert most tört össze egy Suzukit hát igen... Suzuki a TI autótok!).

 
>> Egyéb2010-03-25

Ideje volt már a kerékcserének mert 20 fokban már erőteljesen kopnak a téli papucsok. A váltás 4db Pirelli P7 Cinturato személyében érkezett. Akciós volt 39e/db -ről 18e/db-ra volt leértékelve majdnem mindenhol. Egy fél óra alatt meg is volt a csere + a centírozás. Munkadíj nem volt.