Mutasd

>> Egyéb2023-06-05

Mikor megrendeltem az autót, bepipáltam az extralistán a vezeték nélküli telefontöltőt is. Azonban, eddig nem volt ilyen telefonom.

Mióta megvan a bluetooth adapter a telefontükrözéshez, egyáltalán nem vesződtem a kábellel, így viszont a régi A40-esem egy hosszabb, utazós nap végére már megadta magát. Volt még néhány funkció, amit szerettem volna, ha tud a telefonom (képernyő felvétel készítés, jobb kamera), így rászántam végre magam és vettem egy Samsung Galaxy S22-t. Ez már tölthető indukciósan is.

Agyalnom kellett még kicsit a tokon, mert nem tudtam, hogy mennyire befolyásolja az indukciós töltést. Kis utánajárás után arra jutottam, hogy nem kellene gondot okoznia. Vettem egy szilikontokot, ami kameravédős is, tehát kicsit még el is tartja a telefont a töltőlaptól, de a töltést ez nem befolyásolja... mert az így is, úgy is gyenge.

Kicsit többet vártam ettől a wireless töltéstől. Azt hittem, hogy hamar felpumpálja, a kábelhez hasonlóan. Ezzel ellentétben viszont nagyon lassan tölt és eléggé fel is melegszik tőle a telefon.

Mindenesetre arra elég, ami az eredeti cél volt, a teló legalább nem merül le telefontükrözés közben. Egy hosszabb úton kb. 20%-nyit tölt is rajta. A célnak megfelel.