Mutasd

>> Szerviz2020-05-11

Ahogy elvárható volt, simán ment minden.Előtte kapott egy külső-belső takarítást hogy a képeken jól mutasson.

64317 km

 
>> Tuning és extra2020-03-29

A gyári kerékszettet az előző tulaj javíttatta, és sajnos nem sikerült tökéletesre. Bele lett esztergálva, a fényezés minősége sem a legjobb. Gondolkodtam mi legyen vele, a fényezőmmel is konzultáltam. Ha tökéletes gyári hatást szeretnék, kell egy másik szett. Hibátlan, vagy legalább jó alapnak tekinthető állapotban. Utóbbi akadt horogra ezüst színben, minimális hibákkal. Teljes felújítást fognak kapni a sötét verzió gyári színével, selyemfényű lakkal, az 5 világos küllő marad. A kialakult helyzet miatt szerintem nyárra lesz belőle valami, de már alig várom.

 
>> Szerviz2020-03-27

Olaj, szűrők, gyertyák cseréje.
Selenia Star P.E és gyári alkatrészek kerültek be, az előző csere óta 9963 km-t futottunk.
A nyári kerekek felszerelve.

63323 km

 
>> Esemény2019-12-11

A mai naptól 60 ezer felett járunk.

 
>> Szerviz2019-12-10

A szerelőm hamar felállította a diagnózist, az egyik féktárcsa okozza a remegést. Nem volt kopott, a betétek is csak pár ezer km-t futottak, de így nem maradhat, tökéletesnek kell lennie. Ate tárcsákat és betéteket kapott, a fékfolyadékot is cseréltettem. Az első körön már éreztem, hogy helyreállt a világ rendje, újra simán gurul a kocsi.

59951 km

 
>> Szerviz2019-11-15

Felkerültek a téli kerekek, és a szővet szőnyegeket visszacseréltem a kocsival kapott gumira. Pár hete elkezdődött egy finom rázkódás, ami leginkább fékezéskor érezhető, de bizonyos sebességtartományban folyamatosan megvan. Arra gondoltam, hogy megüthettem az egyik felnit, de az átgumizás után sem változott, szóval szerviz lesz belőle.

 
>> Tuning és extra2019-10-26

Nagyon jó a gyári bi-xenon, de ha lehet fejleszteni, miért ne. A távolsági fényt úgy állítja elő, hogy a projektor fényterelő lemeze kinyit, plusz kigyullad 2 halogén izzó. Utóbbiak H1-esek, nagy a választék emelt fényű és effekt izzókból. Színezettet nem szerettem volna, nem tetszik, ahogy kikapcsolt állapotban kéken tükröződnek a lámpa belsejében. Osram Night Breaker Silver-t kapott, látható a javulás, megéri az árát.

 
>> Szerviz2019-08-08

Ma egyik pillanatról a másikra megállt a klíma, csak a kinti forró levegőt okádta. Szetvetett az ideg, 3 éves autó, nemáááár. Pláne így, hogy 5 perccel előtte tökéletes volt. Itthon rádugtam a kicsi olcsó kínai diagnosztikám, hibakód sehol, de az élő adatoknál az látszott, hogy a rendszer nyomása 0.03 bar. Némi fejvakarás után megpiszkáltam a nyomáskapcsoló csatlakozóját, indításkor már kapcsolt is a kompresszor. Lehúztam az említett csatit, némi vízkő szerű kosz volt benne, kipucoltam, ismét tökéletes.

 
>> Szerviz2019-08-07

Olaj és az összes szűrő cseréje. (Selenia Star P.E. és gyári szűrők)
Kapott egy klíma tisztítást is. Hiba nincs, gurulunk tovább. Az előző olajcsere óta 10051 km-t futottunk.

53360 km

 
>> Szerviz2019-05-31

Ugyan még nem voltak vészesen elkopva, de egyre gyakrabban fogadott a "Check brake pads", és nem erősítjük a sztereotipiákat világító hibaüzenetekkel. TRW szett került be. A hátsók még sokáig jók lesznek, ahogy az autó többi része is hibátlan. :)

A facelift során kikerült a kesztyűtartóból az italtartó polc. Ugyan emeltek a könyöklőn a korábbiakhoz képest, de nincs jó helye egy fél literes palacknak. A tartóhoz a lyukak adottak, és rendelhető külön, szóval már ilyen is van benne. Cikkszáma: 156094699. A váltógomb felső részét is kicseréltem, volt rajt pár apró karc.

51304 km