145 1.6 Boxer - főkép

Blog

2014-10-05
Elköltözött

Tegnap (14/10/04), négy napos hírdetést követően elvitték a kis pirosat. Egy Nyíregyházi Olasz autós srachoz került. Sztem jó kezekben lesz. A terveit elhallgatva, elképzelve nagaon szép és hosszú élet vár még majd rá. Aki Nyír1en jár és látja a kis GIN-t integessen helyettem is cefetül! Tovább »

2014-09-30
Salamon töke!

A már az előző posztban említett második posztom lenne ez. Ez sem fog másról szólni, mint az autót érintő változásokról és szépítkezésekről! Ha az "Szervíz" kategóriát kapott, akkor ezt szenteljük az "Autóápolás"-nak. Ugyanis, 1 hete elszántam magam, hogy akkor most szépen átpolírozom a kis Pi Tovább »

2014-09-29
Leng és csillapít(ó)

Hosszú ideje, h nem írtam hisz nem történt semmi a házunk táján. De most, 3 napja nagy aktivítás volt megfigyelhető az udvarunkon. 2 posztba besűrítem, kezdve ezzel: Miután hozzám került a kis Piros, nem egészen rá 2 hónapra a régi már eléggé elhasználódott első lengéscsillapítók feladták a szo Tovább »

2014-02-01
Mostmár látok!

Amióta elég korán sötétedik be, egyre jobban kezdett feltűnni, hogy elég halovány, gyenge fényt ont ki magából a lámpatest. Rá nemsokkal a jobbos ki is éget... úgy, hogy a biztosítékot is hazavágta. Mikor közelebbről megnéztem észre vettem, h nem kiéget hanem (gondolom én) letört a kis fűtőszál vag Tovább »

2013-05-02
-.-'

Megkésve bár, de törve nem! 3 - 4 hete a kislány megint úgy döntött már sokadszorra, h megmakacsolja magát és "cserben hagy"!! Minden egy tavaszi, péntek délután kezdődött. A városban araszolva, körülbelül 5 km alatt a vízhőfok mutatóm szépen lassan, de töretlenül ment felfele a 120-ig. Mit ad Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:145 1.6 Boxer
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1997
  • Színe:Rosso
  • Jellemzők:
    Bedix cartárs volt autója.

    Kicsit ütött, kicsit kopott, kicsit öreg de ez Őt nem érdekli mert megy megállíthatatlanul!
  • Extrák:
    A hang amit kiad magából önmagában full extra!
  • Egyéb:
    Túl sok egyebet nem tudok felmutatni még, de ami késik nem múlik!

Fotóalbum