Mutasd

>> Szerviz2019-02-08

Tavaly szeptemberben vásárolt új tartály megadta magát.
Ma vissza vittem az üzletbe, majd el bírálják.
Elviekben kapok majd újat.
Addig is vissza került a régi...
+ vettem fagyálló koncentrátumot 1 kg
Meg egy bilincset, 50-70mm. A régit nem lehetett meghúzni teljesen.
És egy másik szivar gyújtó...

 
>> Autóápolás2019-02-06

Kárpit tisztító a kalaptartóra, kis porszívózás és műszerfal ápoló... Már is jobb :)

 
>> Szerviz2019-01-23

8 sor ablakszál nem működött, és még 2 éve vettem loctitle3863 ablakszál javítót, akkor sikerült hármat megcsinálnom. Ma újrakentem azokat amelyikek nem működtek és valahogy nem is akart jó lenni. Már a harmadik kört futottam mire észrevettem hogy némelyiknél 1 szál két helyen is sérült (enyhe karc) így hát ott is javítottam és tökéletes lett végre. Évek óta csak szakaszosan fűtött, de el jött ennek is az ideje :) volt amelyik sajnos nálam sérült meg, mikor még tetőkárpitoztam és a lámpa tartó váza felsértette szállítás közben. Hiba javítva. :)

 
>> Szerviz2019-01-06

Még karácsony előtt az utolsó munkanapból indultam volna haza és már egy 3 perce melegedett az autó mire fura szaggatott hang hallatszott, és jobb elől nyomta ki az olajat. Hamar leállítottam a motort és haza vontattuk az autót.
Mai napig állt, mivel az ünnepek alatt nem volt idő sem, sem lelkesedés hogy szereljek, meg hát volt másik autó amivel tudtam járni.
A hiba oka hogy mivel ki lett kötve az olaj hűtő még tavaly télen és össze lett kötve a két cső, na ott az egyik bilincs tönkrement és szétjött a csatlakozás. Kerestem másik bilincset, ez erősebb és összeraktam. Olaj szint ellenőrzés és valamennyi utántöltés és most újra jó :)
Nem volt egy hosszú idő megjavítani, de eddig váratott magára.

Nemsokáig tervezem így hagyni, később lesz bent olaj hűtő helyett olaj hűtő cső. Méghozzá a boxer szervó olaj hűtésére szolgáló spirál cső.

 
>> Szerviz2018-11-28

Bal első féltengelyen új bilincs a gumi harangon
Új lengőkarok
Új stab pálcák
Önindító cserélve másikra, mert ez fürgébb :)
Pár helyen kapott új festést, mint pl. : bölcső, akkumulátor tartó
Új üzemanyag szűrő
4 kg fagyálló koncentrátum 72°C
Teli ablakmosó folyadék

 
>> Szerviz2018-11-25

Váltó fent a helyén + a bölcső meg lett takarítva a felületi rozsdától és kapott egy festést mert könnyebb volt hozzá férni amíg nem volt útban a váltó. Még egy két dolgot vissza kell csatlakoztatni: váltó rudazat, kuplung munkahenger + egy két elektromos kábel és ez a része is meg van ;-)

 
>> Szerviz2018-11-24

Össze állt az új szett. Km: 347000

 
>> Szerviz2018-11-24

Új Kuplung szett
Friss váltó olaj, 2 L
Felkerül egy bontott váltó, mivel az előzőn van egy hajszál repedés az alumínium házon, az olaj feltöltő csavarnál
Bontott lendítő kereket is kapott mert a régi már oda volt

 
>> Szerviz2018-11-19

Kap új Kuplung szettet, mivel már elkezdett csúszni a kuplung nagyobb terhelés alatt, mint pl. utánfutóval. Sokminden más is lesz cserélve, de arról majd akkor ha elkészült ;-)

 
>> Tuning és extra2018-10-13

Komplett lökhárító fényszóró mosóval és kevésbé hasznos ködlámpákkal + tartály a motorokkal, de ez a TD-be nem lesz jó mivel ellenkező oldalon van a tartály elhelyezkedése mint a TS-be, amiről le szerelték.
A tárgyi része az 10.000 Ft volt, a többi posta