andrej031 - főkép
>> SzervizAlfa 146 1.4 TS // 2013-02-21

Sajna a minap mikor hazaindúltam a kis kocsimmal mikor kuplungolni akartam elinduláskor bentmaradt a k..pedál nemtudtam mást tenni mint leálíttam a mocit beraktam kettpőbe és úgy indultam haza ami 4 km re volt .Majd kicseréltem az összes tömitést az alsó és felső munkahengeren és aztán vettem észre hogy a kinyomó villa oda vissza jár ,gondoltam elszált a kinyomócsapágy hát kijött a váltó ,erre se a villa se a csapágy nemsérült majd gyanús volt hogy a kuplung tányér körmei gyanusan belyeb lennének mint kéne .
Amikor elkezdtem a csavarjait kiszedni a karmok úgy jöttek kifelé és alig volt két milis a kuplung is.Azért csodálkoztam ezen mivel egyáltalán nemcsúszott se erőtlen nemvolt a motor és hogy emiatt maradtvolna bent a körmök hát nemtudom? most kicseréltem az összes szimeringett és ha leszrá lóvém jöhet a kuplungkészlett

 
>> SzervizAlfa 146 1.4 TS // 2012-04-18

Ma megvettem a két lengőkart, kormány összekötőket, nameg a stabilizátorokat.Azonnalé nekiáltam és beszereltem.
Sajna még mindig csattan kanyarba igy cserélhetem az axiális csuklót is .

 
>> AutóápolásAlfa 146 1.4 TS // 2012-04-09

Idén ismét nekifogtam és rendberakom a kicsikét.Először lecsiszoltam és átfujtam ,még azért van mit csinálni de van időm.

 
>> SzervizAlfa 146 1.4 TS // 2011-09-06

A baleset után cseréltem bontott bölcsőt,Lengőkarokat,Stabilizázort ,Jobb első lámpát és indexet,légzsákot.és átfujtam az egészett

 
>> EseményAlfa 146 1.4 TS // 2011-07-15

Alig kéthónapja hogy ujra fujattam,mindent rendberaktam rajta és ezlett belőle.
70-nel mentem 50 helyett amikor a szigetvári Tescónál a pirosnál nemérkeztem megálni , igy eltaláltam egy másik kocsitt.
Szerencsére a másik soförnek és utasának semmi baja nem lett ,Nekem a légzsák leégette a bőrt a bal fülemről,nyakamról és arcamról.Valamint a bizt-öv megrepeztett egy bordám és lépem amiről orvosi papirom van.
erre a faszszopó Szigeti zsaruk 2 hónapmulva megnyomtak 15 ezerrel mert a szakértőjük aztmondta nemkapcsoltam be az övet mert nemvolt megnyulva és kitörölhetem az orvosi papirral,aztán még 65 öt kaptam közlekedési rend megzavarásáért.
Kérdem én nemazért van az öv hogy nenyuljon meg nameg az övön van egy patron ami ütközésnél eldurran és berántja az övet has bevan kapcsolva,aztse nézték meg az állatok csak kijelentik hogy nemvoltam bekapcsolva.

 
>> SzervizAlfa 146 1,6 Boxer // 2011-04-23

Ezt csupán donor autónak vettem ebből raktam át cuccokat a twin sparkba mégpedig az első lökháritót és ködlámpáitt ,müanyag dobbetéteket teljes belsőkárpitott, üléseket,légzsákokat ,kormányt, mivel az előzőt totál lelakta az előző tulaj.300ért vettem miután kioperáltam és kicseréltem amit akartam eladtam 150ért

 
>> EseményAlfa 146 1.4 TS // 2010-11-10

Ezt a citroent adtam érte és kifizettem 120ezret ami elmaradt az előző tulaj törlesztőrészletéből és fizettem mai napig 28 és 33 ezerközöt,
valamint cseréltem két első sárvédőtt ,első lököst és indexet,
kikellet cserélnem a vizpumpát és a vezérlést,fékeket,belsőteret,lengéscsillapitókat,lemüszakiztattam,sajnos csak feketén lehetett mert az előző tulaj akkora állat hogy 3 év alatt 3 szor cserélt motort benne és 3 szor törtte össze a kocsit,és elhagyta a motor vételéről szoló papirt.