145 1.4  Boxer - főkép

Blog

2010-10-15
Ismét műszaki vizsga

Ismét eljött a műszaki vizsga ideje. Szokás szerint megint rohanni kellet , semmi sem volt egyszerű. Sok baja nem volt a drágámnak , motormosás,gumiharangcsere, lengőkar csere, persze ellenkező oldalon nehogy már egyszerű legyen , lengéscsillapító csere , két első gumi csere (valamitől belül kopik) Tovább »

2009-11-30
megbüntettek:-((((((

Ilyen még mióta vezetek nem történt, megbüntettek! Csöngetnek --postás-- ajánlott levél Nékem a rendőrségtől! Mi lehet ,rögtön erre gondoltam ,hisz mi másra is gondolhattam volna. Gyors kibontás hát igen sajna tényleg gyorshajtás a megengedett 50 helyett 89 -el mentem Nagymágocson. Azt azért tudn Tovább »

2008-08-05
műszaki 2008

Lejárt a műszaki a drágámról .Gondoltam 1 hét alatt rendbe kupálják, hát nagyon necces volt ... Hétfőn kezdődött , elvittem állapot felmérni , túl sok baja nem volt , ilyenekre gondolok mint pl: 2 első irányjelző izzócsere röhej állítólag nem elég sárgán villog ???? kuplung pedálgumi szakadt nem is Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:145 1.4 Boxer
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1995
  • Színe:kék
  • Jellemzők:
    Pöcre induló, gyors mint a villám, imádja az olajat, de úgy látom van akié szomjasabb és többet iszik. Az utóbbi 2 évben ez volt a legnagyobb baja. Mikor megvettünk na akkor volt egy két gázos dolog de az már a múlté .
  • Extrák:
    Központi zár, elektromos ablakemelő, könnyűfém felni, ABS, metál fényezés, szervó, légzsák , ködlámpa, vonóhorog,

Fotóalbum