Mutasd

>> Szerviz2008-05-04

Eljött a tavasz, sikerült újabb alaktrészekkel bővíteni a garázst ami remélhetőleg késöbb belekerül az autóba. Rengeteg hegeszteni való dolog van miután kibontottuk az alját a verdának. Aki ebben segítségemre van az édesapám ő a fő-fő hegesztőmérnök :) Az új küszöbök fönt vannak ill. a jobb oldali kerékjárati ív is rendben van, gyakorlatilag teljesen kész! Jöhet a bal oldal és még sok apróság. Itt említeném meg Fisher cartás segítségét is mert remek darabokat sikerült beszerezni az autóhoz. Még rengeteg munka van de igyekszünk!

 
>> Szerviz2007-08-13

Restaurálás 1 rész: Először is köszönet azoknak a tagoknak akik hozzájárultak ahhoz, hogy végre valahára sikerüljön megfelelő alaktrészt találni a verdához gondolok itt Kaibinger kollégára akitől remek balos külső küszöböt kaptam, hozzá grátiszban első fényszórókat, további köszönet Marklar kollégának az igazán igényes szelepsipkákért, külön köszönet Klimaj Gábornak a jobb oldali ablakemelőért, és végül de nem utolsó sorban Acsai Károlynak aki remek hátsólámpákkal egészítette ki a hiányzó és lestrapált alkatrészeket, ja és persze köszönet Sanyinak is a kiváló első lökösért! :)

Most a dolgosabb részek következnek, sikerült leszerelni az első és hátsó lököst. A hátsó elég satnya állapotban ezt mindenképp pótolnom kell, arról nem is beszélve , hogy az oldalsó anyák úgy ragaszkodtak a fémhez mint kezdő panda maci az anyja öleléséhez, röviden .......a hátsó lökös nem menthető és lesz egy apró karosszéria munka erről készült néhány kép, hamarosan fent lesz :) Az első lökös nagyon jó állapotban van ezt a késöbbiekben szeretném fényezni :) Viszont ennek az alaktrésznek a leszedése sem volt piskóta hiába az anyák régóta tartják markukban az elemeket :) Na mindegy ez is lent van......Következhettek a lápmák a hátsó nem okoztt gondot könnyen lejött, karosszéria munka itt is várható a rögzítő csavarok helyén némi rozsda ütötte fel a fejét a problémát egyszerű orvosolni. Az első lámpák is lent vannak, ide csak indexeket kell rendelni de ez a terv szerint új lesz!
A küszöb: na ez halál teljesen szétrohadt a víztől és a téli sózástól főként a külső küszöbök itták meg a levét az teljesen cserére szorul, képek erről a szekcióról is vannak.... Nagyjából itt tartok most, rengeteg munka lesz vele főként a karosszérián de remélem mentehtő lesz :) Emellett rengeteg ötletem van de ezt majd késöbb......