Mutasd

>> Szerviz2016-10-12

Nos pár hete sikerült találnom új szívet neki, ugyanis az előzőn a dugattyú fel köszönt. Azaz felnyomta a gyertyát, úgy hogy az ketté is tört valamint a dugattyú kilyukadt. Tehát új motor kell. Pesten találtam egy teljesen azonosat. Be is lett szerelve, viszont valamiért nem ad szikrát, és nem kommunikál a diagnosztikával. Szóval itt most megragadtam. Őszintén szólva kezd sok lenni nekem. Főleg, hogy talán ha 70 km-t mentem vele. Valahogy nincs szerencsém. Úgyhogy eladom így. Mivel a munkámat is elvesztettem nem látok rá sok esélyt, hogy mostanában használni tudjam.

 
>> Esemény2016-05-21

Sajnos az automata váltó visszajelző a műszerfalon villog és sípol indítás után, majd pár perc múlva eltűnik. (csak ha rükvercbe teszem) váltani vált szépen azzal nincs gond. álló helyzetben a váltó rudat jobban szemügyre véve azt tapasztaltam, hogy 1-es, 2-es fokozatba ha rakom és kicsit mozditom visszaáll üresbe. menetközbe eddig nem dobta még ki. Attól tartok kuka a váltóm. :\ Valami ötlet esetleg?

 
>> Esemény2016-05-20

Szerdán hoztam el délután. Hát akkor menjünk gyors vásárolni. Szokás szerint farral pakoltam, eleje volt kifelé. Bemenet vásárolni és mire ki értem a kocsihoz meg volt nyomva a jobb eleje. Jól indul :( se baj tegnap este megrendeltem a lámpát, lökhárító javítva lesz, de lehet hogy új kell majd. Nagyon régóta vágytam már aljára, ez nem fogja el venni a kedvem :) minden hosszú kapcsolat nehezen indul. :) lámpa nem volt drága, viszont nem tudom h milyen további költség merül meg fel beépités közben. Lökös le aztán majd kiderül.