Néhány jellegzetes íz Itáliából,egy tányéron:-)))!
Mozzarella,paradicsom,articsóka,zöld és fekete olajbogyi,oregánó,bazsalikom(sajnos csak szárított),mindez megöntözve extraszűz olivaolajjal.
Hát ezek a fiúk!!!!
Az igazat megvallva nekem tejföl nélkül feküdne a dolog:)))))
Van egy pár tejtermék ami nélkül nagyon jól elvagyok.
Nem bírom a tejet,vajat,tejfölt. Kati már hozzá szokott:)))
Kár, kivi lettem volna rá, én még nem sütöttem ilyent, de enni ettem, az fini volt, csak receptem nincs hozzá, így én nem sütöttem még! Nálunk fontos, hogy kevés legyen a tészta, a krém meg jó sok! Nehéz dolgom van a fiúkkal!DDDDDDDDDG
Ugyanmáááááááááááá! Nagyon szép! Na és az íze! Sokkal jobb, mintha cukiból lenne, és beletette ő a szívét lelkét neked, úgyhogy ezt senki sem múlhatta volna felül. Felvágva nem készítettél képet? :)))G
Sziasztok! Lenne egy problémám. Az autónak ha teljes gázt adok, akkor mélyebb hangja lesz, nem pörög-gyorsul kellőképp, és nehez éri el a tiltást, és emellett eszik vagy 12L-t. Én légtömegmérő-re gondolok hogy elromlott. Véleményeteket szeretném kikérni, illetve hogy volt e hasonló problémátok, illetve hogy ha van itt jelengleg valaki akinek 2.0 TS motorja van, mennyit eszik városban/kívűl/vegyesen! Előre is köszönöm a válaszokat.