Off, off, off!
Esetleg valaki tudja, hogy utólagosan lehet-e szélfogó hálót rakni Spiderbe? Valamint ha igen az cirka mekkora költséggel jár?
Előre is köszi: Andy
Most hoztam el.
Igazából nem kaptam választ,hogy mi volt vele mert mire odaértem megjavult.
Most mindkettő szét lett szedve be lett zsírozva aztán meglátjuk,hogy hogyan fog működni.
Viszont nézzél már nekem utána,hogy mennyibe kerül a verdába mindkét centrálmotor,mert azt viszont hamarosan cserélnem kell.
Nem kell dobjon, Pesttől 40km-re lakik :) Ott van nála egy félkészen 3-4 éve, jó ideig asszonynál tartotta a garázsban az F40-et is és a 308 GTB-t is. Az utóbbinak már csak a belseje volt hátra, az F40-be még be kellett volna szerelni a kompresszoros Cadillac Northstar mocit és hozzá a kormány mögötti bajuszkapcsolókkal is kapcsolható automata váltót, ami 3-4 évvel ezelőtt még nagyon nagy kuriózumnak számított.
De mint mondtam idős és már nehezen mozdul meg. Ráadásul itthon az épített autót a hatóságok nem nézik jó szemmel és állandóan belekötnek ahol tudnak. Nála már eleve abba beleugattak, hogy kanadából hozta át az alkatrészeket (alváz, motor, váltó, héj). Kicsit el is ment a kedve szvsz. Amúgy a Can-Am szériában versenyzett a 60as évek végén, olyan emberekkel együtt mint Mark Donohue, Graham Hill, Jackie Stewart és Mario Andretti.
A fia meg egy lusta disznó, pedig össze tudná rakni. Kár azért a két autóért és a hajtásláncért. Azért meglesném mit tudhat az az 500 lovas Northstar motor egy épített, csövezett üvegszálas elemekkel körülvett pillekönnyű F40 kaszniban. Padon hallottam járni.. Hááát... Szavakkal leírni nem lehet...