Minden megy vissza a helyére, semmi lényegeset se cseréltem, csak ezeket a torzióshoz kapcsolódó csuklókat
nem kell állítani, majd ha az eleje is meglesz :-)
Viszont akkor nem férek alá, ezért emeltem meg az agyat oda, most így rugó nélkül, ahol normál helyzetben van. Bár még a kész odébb van, az a rugóba való izé hiányzik :-(
és hol fox közlekedni vele? A szegedi talira menet- jövet 3x akadtam fel útközben. Ebből az egyik a fekvőrendőr volt, kettő meg felgyűrődés az úton :-((
Még jó hogy előtte került fel a vastag védőlemez a motor alá:-)
Ha nincs ültetés a Vason, akkor jó kell hogy legyen. Bár szerintem a gyári hasmagasság is durva, ha valaki azon ültet megérdemli :-)
Kösz az adatot!
Ha még valaki megméri hitelesítjük :-)
Adja magát, ha a kocsi a kerekén áll, amit most nem tudok kivitelezni,mert nem akarom levenni a bakról. Rugó és kerék nélkül felemelem az agyat, ahova mondjátok (előre is kösz) és abban az állapotban húzom meg a csavarokat. Elméletem szerint így alaphelyzetben nem feszül a szilent és ki- és berugózásnál +/- -ba mozog.
Kedves GTV/Spider tulajok!
Megmérné valaki nekem, hogy a kocsi hátsó kerekének a középpontja - függőlegesen mérve - hány centire van a sárvédő peremétől?
Most szerelem össze a Vasat és úgy szeretném meghúzni a felfüggesztés csavarjait, hogy normál helyzetben legyenek.
Kedves Barátaim! Békés boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
Mivel nekem 146 boxerem van ide csak ritkán látogatok de találtam a gépemen valami nektekvalót. Remélem tetszik:
retro GTV klub?
igaazm, h már idén átlépte a 10-et, de még a yountimer is messzi van..)))
alakulunk...., tervek véglegesítve, engedélyezés alatt....!
Nálatok mizu, gyerköc, aszony, kisteso?
sok egyéb más, de hasonló okok miatt sem szeretnék megválni az enyémtől....)))
on Gulietta 1750 T. motorral, 235 lóval meg jólehet fehérnépnek a családban))))