Bár a felnim nem antracit, de a lámpáim átálltak a sötét oldalra :) Már csak a ködlámpa maradt ezüst köntösben. A többi darkos köntöst kapott :) A hátsó lámpát 3x fújtam mire olyan lett ami nekem is megfelel. Az index elsőre ment :) Az első lámpa festése egy egész napos programra sikeredett, de szerintem jó lett :)
Nekem van egy erős érzésem, hogy szerda éjjel nagyon is kosos autókkal indulunk Milánóba :( Itt most is esik és ezt ígérik egész hétre... Remélem legalább kint jó időnk lesz :)
Bocsi!! Ezer bocs és medve!!;-) akartam szólni, hogy ma már nem fogsz beférni... sajnálom, de majd kárpótlásul mekkbeszélem, hogy vigyenek egy karikát azzal a ronccsal... még lehet, hogy vezetheted is… de tudod, a rajtautomatika miatt ezeket tanulni kell, hogy ne fulladj le… de nagyon impresszív lesz!!! persze nem Alfa.... meg japó... de ez van...;-D
Nem lenyúltam, Csöri meggondolta magát és áruba bocsájtotta őket :)
Persze van itt probléma gazdagon. Sokküllős is, meg randa a színe is... áhhh... xar az egész! :)))
VaG! Nem arról volt szó, hogy hétfőn én viszem az autót hozzád? Reggel odagurulok a műhely elé, erre ott a Tagai szar rali autója. Már megit mit kell azon a foson szögelni? Tudod jól, hogy sok áttervezni való van a rendszeren; remélem, mielőbb kiszórjátok az összes hulladékot az enyém elől, mert számítok a profizmusodra.
Hát igen,elég szomorú. De az a helyzet hogy építkezés mellett nem akarok erre költeni. Nyaralni idén úgyis megyünk még, valószínű Raguzába. Ezzel együtt Milánó már sokba kerülne. Tudnék rá áldozni,de nem szívesen tenném, akkor meg minek? Erről most én mondtam le, Mariann kedvéért:) Majd legközelebb:DD
A felni mellett a 7. szülinapra kapott a vas egy kis zörejcuccost is. Nagyon elég volt már a gyári xar hangszórókból, de sem a kalaptartót, sem az ajtókárpitot nem akartam átszabni... Szerencsére találtam JBL termékekből olyan hangszórókat előre és hátra is, amihez nem kellett vágni semmit. Ma délután be is aplikáltam őket. Koncertterem most sem lett a GTV-ből, de össze sem lehet hasonlítani a gyári és a JBL szettet :)
prof.Vag, kéne valami nagyon ütös dolgot aug.20-ra kitalálni, tudod az 1/8mérföldes táv csak, viszont elsökeréken kéne meglepetést okozni a q4eknek. jó lenne ha terveznél egy airboxot 8adra meg utána az ob-s negyedekre is. a karbon kasztni elemek már készülnek, nem kizárt a 11 alja ha mindent felteszünk amit kitaláltál eddig..... :-) fastcarnak megérkeztek azok az alkatrészek emiket kiválasztottál, csak a kerámia bevonathoz az edzö elfogyott sajnos, lehet sokat használtunk el nekem a múltkor...:-(
Már megírtam!!!! A padon majd finomhangolni is tudjuk! Most már tudom miért ment ilyen jól vészprogramon!! Ezért a vészprogram pár paraméterét megtartottam!! Valamit azért tudhatnak az olaszok…. Hétfőn ott leszek… a netbookra már felraktam a PowerDyn-t is;-))