Brutál a gumi!
Oooooh igen. Aranyos, de nem vicces. :) :( LOL :D Kb ez a szint van meg nekem...
Köszi srácok! Nem, nem lett cserélve a felső, de mondtam, hogy essünk neki akkor ennek is. Oh fck.
Valószínű felső lengőkar szilent. Kell egy jó szerelő hozzá, aki tudja a nyomatékot, vagy hogy mikor, milyen állásban kell meghúzni. Különben hiába cseréled, az első tél után újra nyekereg majd.
fazek2019-05-08 14:57:55 //
116552
https://youtu.be/pI26xn3tnJo
fazek2019-05-08 14:54:11 //
116551
Hali.
Nálam a nyikorgást a felső lengőkar okozta. Az nem lett cserélve?
A reptérre vittem ki 4 embert + csomagokat. Hát.. térkő jobban ment neki. :-)
Dísz autó ez... de legalább szép dísz. :-)
Halló srácok!
Tudnátok segíteni futómű problémában, mert már kezdek megőrülni. Volt egy kis ropogó hang...néha, ha tekertem a kormányt. Emiatt alsó lengőkar, gömbcsukló és kutyacsont lett cserélve elől. De basszus nagyobb a hangja mit volt és most már minden mozdulatnál hallom. Lenyomom a jobb elejét és nyikorog. Van valakinek jó ötlete a felgyújtáson kívül?
Köszi szépen!
akkor mehetsz az erdőbe rőzsét szedni :DDD
Két és fél nap alatt lett kész, két ember 20 óra munkája van benne. Ilyen szép még nem volt :-)
A képek nem adják vissza igazán, fantasztikus lett.
És külön helyiségben készül, nem kint, vagy a mosóban. (jó a felirat is) :-)
Árban kicsit feljebb mentünk, de azt hiszem megérte. :-)

Ma Alfa nap van. Csörinél kezdtem, olaj és váltóolaj. Megjöttek a gumik is.
Smith2019-05-08 12:54:52 //
116544
Na mondjuk én sok baromságot megveszek, de hogy kerékcsavarból gyárit vegyek, még nem jutott eszembe. :) Biztos van annak is cikkszáma :)
Smith2019-05-08 12:53:46 //
116543
és szerszámosládát ki ne hagyd :D
Pedig a sóder jobban kitölti a rendelkezésre álló teret :)
Hahaha, nem, nem akarok a julisba térköveket pakolni. Sokkal tradícionálisabb összehasonlító tesztre gondoltam, klasszikus elemekkel (bőröndök, dobozok) :)
Autósbolt.
Méret: M14 x 1,5 - 25 mm, 60°-os kúpszög
:-DD négyzetméterben mérem azóta :-)
A konklúzió érdekel majd, mert a 159 nem túl nagy, és még rosszabbul pakolható (kiv. térkő, az szépen bemegy) :-)
Hamarosan teszteljük, hogy 3 gyerekkel pár napi cuccal hogy férünk be. Kíváncsi leszek. Egy kört már futottunk akkora babakocsiért ami összecsukva elfér normálisan a kerékdobok között. :-)
'''''2019-05-07 20:39:56 //
116538
Ha térkővel méred akkor Gyuri már tudja is csomagtartó méretét.Persze nem literben hanem térkő darabszámban! :-)))
Van valakinek kedve segíteni egy kicsit? Szeretnék írni egy blogot a csomagtartó méretéről és a pakolhatóságról, de már nincs 159-esem :) Egy berlina kéne, az lenne a mérvadó.
Jól megpakolnánk, lefotóznánk, levonnánk a konklúziót, elbeszélgetnénk:)
Valaki? Dunakeszi környékéről?
Mester2019-05-07 20:29:16 //
116536
Sziasztok! Van valakinek gyári kerékcsavar? 20db kellene!
Volt már töbféleképpen.
Egyszer sem a szűrő volt a ludas.
Nem fontos a léte.
'''''2019-05-06 21:11:58 //
116532
Még mindig szívatod magad? :-)))
Egyébként vészmódba teszi csak.Tudsz vele menni csak bazi lassan.Legalábbis nálam ez volt annó.Soha többet!
Vészcsonk.
Olyan mértékű tömődésnél, ahol a motor már működésképtelen (nem tud kipufogni, és a kényszerregen sem futtatható már le), csak kiveszed a zárócsavart, és nem kell úgy járni, mint már kétszer jómagam jártam, hogy haza kellett húzzanak.
Nem nehéz felülni a sz@pó rollerra. Elég hozzá, elég egy kisebb inhermetizáció a szívórendszeren.
Ebayról vagy lehet kapni itthon is?
Mi célt szolgál az a csavar a csonknal?
Nem figyelsz. :)
A tied alatt 6 hsz-al lejebb.
Hello. Lehet valakinek egy Sw hátsó rugója, nem Ti, maradékba? Van 2 féle szinkódosom. Tavaly raktam be Sachs gyártmányút, ujjat. 1 évet nem bírt ki. Ráadásul gyári valahogy jobban feküdt az úton.

Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami tényleg jó hőálló festéket a kipufogó rendszerhez?Legalább a részecske szűrőtől.
Köszi!
ProdyG2019-05-06 09:45:08 //
116523
király, köszi :)
ProdyG2019-05-06 09:43:21 //
116522
wax-ot én is vettem, meg is csinálom magam ha kell, de polírozást nem mernék :)
Az szilicium karbid ami az 1.9 és 24.ekben vam, ami négyzetesre van tagolva.
A gagyibb egybe lévő a kordierit...az nem bír annyi hőt elvileg, bár a tied se bírt hiába volt a "jobbik"
Talán
SiC. Az egy érdekes anyag, villanyautók elektronikájában fogunk vele még találkozni ;-) Mecahnikai keménysége is kimagasló, tank páncél is készül belőle.
Kipotyogtak. Ezek zörögtek benne. Ezeket a hasábokat ragasztják össze, úgy tömbösítik. A kérdés, hogy ez
szilícium-karbid vagy Cordierit.
Itt van egy kör keresztmetszetű:

Üdv!
Hasonlóan vagyok én is most, 2 hete adtam be Nyíregyházán egy 2 napos mókára... Polírozás, fényezés hiba javítások és full belső takarítás.
(ez a kép aznap készült mikor elhoztam...)
A belsőn leesett az állam, de a külsőre többet vártam. Ha azóta le tudom mosni és törölni szépen, akkor rendben van, de nem biztos, hogy ide vinném legközelebb. 45k volt.
Aha.. sejtettem. Fényezni szépen tudnak (TD náluk készült) , de a polír az nem annyira megy nekik. Láttam a Robi saját autóját, fényezés után felpolírozták, és napfényben hologramos volt. A TD-n is políroztak, jobb lett volna ha nem..
Ha kész lesz szólok, gyere bármikor :-)
A wax semmit sem károsít, hiszen egy védőbevonatot hoz létre.
Én igazából arra lennék kíváncsi, hogy ezeket a waxolásokat, polírozásokat hányszor lehet megcsinálni egy autón anélkül, hogy az már károsítaná a fényezést? Mert egy idő után már incs mit csiszolni, csak az alapozót - szerintem.
Korábban én is elvittem a 159-et egy ilyen kozmetikára, akkor az összes fényezési hibát is javították. Na az állat volt, de aránylag gyorsan elmúlt...
Én szépen elszöszmötölök vele itthon. Kézi erővel. Tudom, közel sem olyan mint a gépi (ezért nincs elvárás), de mindig van látszata. Mellette egy évben ketszer átvaxolom.
ProdyG2019-05-05 10:30:09 //
116511
az nagyon nem lett az igazi...
csak most már félek bárhova is elvinni, mert biztos vagyok benne, hogy a legtöbb hellyel nem lennék megelégedve. A tiedre kíváncsi vagyok, mondjuk 60 nem kevés, annyiért lehet is jó.
Majd ha megvagy, lehet megnézném élőben, visszaköltöztünk Debrecenbe, elég közel lakunk egymáshoz :)
Két éve amit csináltak neked polírt, az rendben volt amúgy? Vagy nem lett az igazi? Holnap reggel viszem a vasat egy másik helyre, majd megírom milyen lett. :-)
Autoglym tisztítót és ápolót.
Ázik szegény

Csabi2019-05-05 08:41:25 //
116507
A négyzet szelvényben így kipotyogtak maguktól a darabkák, vagy rásegítettél?