Az volt nekem is. Kis iskolás koromban kaptam. 1:18-as narancssárga Jagermeister matricás. Nyitható 4 ajtó, csomagtér, motorház, kormányozható első kerekek... az volt a kedvencem :D Nem is emlékszem mi lett vele... :(
Ha már matchbox, igaz ami nekem van az nem az, de életem első 155-ét óvodás koromban szereztem meg. Pontosan emlékszem, volt ott más is kicsit olcsóbban, ugyanolyan színben stbstb, de nem lehetett róla lebeszélni, hogy nekem az kell. :D
Hát kövezzetek meg nyugodtan, de ha egyszer lenne én biztos rendeltetésszerűen használnám. Na jó, aztán lehet, ha tényleg szert tennék egyre, akkor a szobor effektus elnyomná ezt. :D
Életem első matchboxa egy Burrago Lanca Delta HF Integrale volt martini matricázással. Azóta az nekem is örök szerelem... De nem kéne! Annyira félteném, biztos csak egy szobor lenne belőle... :D
Hát igen. Mondjuk én nem tudnék választani közölük, talán egy picit a 155 felé húz a szívem nekem is. De szívesen elnézegetném a kettőt egymás mellett otthon. :)
Kérdés: feltehetek 215/45/16 kerekeket vagy valamiért ellenjavalt? A váltóméret táblázat szerint bőven a tűréshatáron bellük van. Ha igen, akkor 16" speedline is elbírja?
Nem néz ki jól, de így akkor van egy sejtésem, de majd elmondod, ha minden a tervek szerint alakul, akkor karácsony előtt megyek arra, ha nem akkor meg még ki tudja mikor.