én már akkor tudtam, hogy gurulni fog ez, csak látványos volt a törés meg kurvadrága, semmi tragédia. Még gondolkoztam is rajta, hogy megkéne csinálni :-)))
valami csak nem jó rajta, hogyha most Pécsen dekkol...Anno Ronnie esküvőjén kint várakoztunk (Budaörsön), hogy kezdődjön a ceremónia, mikor felfigyeltünk erre a Spiderre mert a körforgóban "bravúroskodott" vele egy csávó. Már akkor felismertük, hogy jé, Serpente gépe feltámadt....
Sziasztok!Alfa 156-hoz keresnék olyan kalaptartót amibe gyárilag szerelhető a nagy ovál hangszóró!Ha nem lehetetlen akkor face-lifteshez kéne de elvileg a régi is jó!(legfeljebb a középső öv bánja) :) :)
Sziasztok! Ide is beírom, hátha. Nem érdekel valakit 164-hez féltengely porvédőgumi? kettő darab van . Pici pénzért szívesen odaadom. Mindkettő bontatlan.
A rózsaszín/fekete gőzmozdony optik Swift2-t láttad már? Attól konkrétan kijön amit aznap ettél..nagyon kemény, megpróbálom lefotózni, ha látom megint :-))
Üdv mindenkinek! Keresek 98-as 145-re bal első lámpát (ha lehet motoros) indexel együtt, díszrácsot/hűtőrácsot (ki minek hívja), és bal első/oldalsó kaszni elemet, ami a kerék felett van,lehetőleg bontottba, és olcsón. Ha még az elemek bordó színűek lennének, az lenne ám a kánaán.
És hogy miért? Hát az úgy történt, hogy csörgött a mobilom, lenéztem a váltó mellé, ahol tartom és akkor...
Ide is beírom, hátha többen olvassák.
Ismerősék vettek egy törött GT-t amihez alkatrészek kellenének. Nem tudom mik, egyenlőre elérhetőségek, telefonszámok érdekelnének (Trencsiken kívül, az már megvan).
Az oldalamra vagy mailen küldjetek ha valamit tudtok.
Köszi
Mikor még tanuló voltam, a volán műhelyében voltam gyakorlaton. Az ottani (meg máshol is) üzemorvos nőnek az autóját az oktatónk mindig bevállalta javításra. Mikor először hozta, vmi kézifék gond volt. Én kaptam a feladatot. Az oktató nevetve mondta, hogy jó lenne, ha tisztán adnánk vissza. Gondoltam, vigyázok egy kicsit, aztán nem koszolom össze. Benézek a kocsiba, mint egy szeméttelep. Fecskendő, kesztyű, papírzsepi stb. Tovább tartott kitakarítani, mint a kéziféket megcsinálni. Azóta nem tudom, hogy lehet egy ember ennyire igénytelen. Főleg orvos és ráadásul nő. Ebből már mindenki kitalálhatja, hogy műszakilag milyen állapotban volt az autó. Képes volt lapos gumival menni, mert ő úgyse érez különbséget.
Annó egy 156ost néztem, ami ügyvédé volt....amikor mentem vele azt hittem munkásmikrobusz helyett volt. :-O Össze volt fogdosva szépen a tetőkárpit, le volt törve a konzol rádió körüli része, stb, stb. :-/ De a színe szép volt. :-)