valaki nem tud eladó emblémát (2drb). Az enyémek nagyon elkoptak s cserélni szeretném. aki tud az írjon a falamra vagy hívjon a 30/4278419. előre is köszönöm
Inkább, de ha lett volna 1db Hankook valakinek, az pont jó lett volna az én 3db Hankook-om mellé! :-)
Viszont Marek kollegánál "találtam" 2 db, még jó gumit! ;-)
2002-es 147-es alfonzomhoz szükségem lenne usb-s kábelre, hogy ki tudjam olvasni, hogy melyik légzsák csatija -vagy maga a légzsák- szopat...
A progi ami van hozzá: Fiat ECUScan v3.6.2
Ha valakinek van eladó írjon.
Köszi
Sziasztok! Szép piros Mitohoz (2008as születésű) keresek hátsó kipufogó dobot. Sajnos nemsokára a mostaninál is sportosabb hangra számíthatok :/ megelőzném :P
Illetve keresek 2 db 215/45/17es nyári gumit (a gumis fórumban már érdeklődtem, de hátha... :P ) azért csak 2, mert a kicsikém a megvásárlás utáni nyáron lezabálta az első 2 szélső 10 cm-ét :( pirelli gumik vannak rajta és mivel kb. 40ezret már futottak előbb-utóbb az egész csapatot úgyis cserélni kell, ezért nem feltétlenül gondolkodom újakban..Köszi és szép napot :)
Keresek 2db Goodyear Eagle F1 Asymmetric 215/45 R17 nyári gumit
A fenti méretű és típusú gumit keresem megvételre, 6-7mm-es mintával, 2db-ot. Ajánlatokat a falamra, vagy email címemre várom. Köszi előre is!
Ats exclusiv line z flash 7"×16" ; Et.:37 ; 4×100/98 alufelni garnitúra kítűnő állapotban eladó. Nálam 64-es Alfán volt . 45/46, 55 - re is tökéletes. 50 e. / garnitúra.