Megmaradt 4 alufelnim. Fondmetal, 4x98 7Jx15H2 Made in Italy :-D
205/50 R15 gumikkal 2db 1 éves Kormoran Gamma 2 (kb 5000km) és 2db 6 éves Nokian NRVi (kb 50% minta).
Árajánlatokat várok, mert csak áll a garázsban :-(
Kedves ismerőseim, barátok! 1-2 hónapra lakhatási lehetőségre lenne szükségem Bp-en, vagy környékén. Szívességről lenne szó, így minél kevesebbért, főleg, hogy jelenleg munkám sincs. Apropó, ha valami munkát is tudnátok, az lehet, hogy még jobb lenne. Köszönöm előre is mindenkinek, aki legalább elgondolkodik rajta, hogy tudna e segíteni. Net-hez nem jutok mostanság, így megköszönném, ha inkább hívnál a +36305812725 számon. Szép napokat: Balázs alias Bazsa72
Nekem ilyen van igaz rajta van a gép nyáron. Na de fére a tréfát. Keresd meg zozo145-öt. Én töle vettem a gépek ezekel a felnikel hátha tudd segíteni, hogy ő honnan vette vagy ha gondolod utána járok nála én. Feltéve ha az enyém és az általad kinézett ua.
Testvérem...vagy idén lépek,vagy együtt öregszek meg vele. Jó a gép nincs vele bajom,de csak már 15 lesz és valami 7-8 éves 156-osban gondolkodom,persze hitel mindenképp játszik majd:))))))) Bocsi hogy áruló leszek:-DDDDDD