Nálam valahol a szélvédő és a műszerfal találkozás vonalában, de nem jöttem még rá az okára. Egy zajforrást sikerült megtalálnom, amikor hidegen jár a motor akkor a motorborítás egyik sarkában elengedi az egyik rögzítő csöcst 😀 idegesítőnek nem mondanám
A biztosíték táblánál sikerült megszüntetnem. Az most jó. Nekem 2012 és a gépem. A navigáció és az infocenter nekem a műszerfal tetején van még. Ne tudjátok meg milyen hangja van néha. Ha megfogom abbahadja. Csak úgy kényelmetlen vezetni. Meg hát legünk őszinték. Elég hülyén is nézek úgy ki :)))
A kormányt elég egyszer kopptól-koppig tekerni vagy menni egyenesen pár métert az ablak gombját meg 3 másodpercig kell folyamatosan fel állásban tartani az üveg teljes felemelkedése után a rádió ilyenkor nem kér kódot, óra beállítás a menüben.
azt hiszem a kormányt kell majd háromszor ? jobbra és balra tekerni koppig. az elektromos ablakemelők automata funkciója megy el , de azt is párszor teljesen fel és le nyomod ablakonként és jó lesz .
Nekem az anyósülés előtti részen, inkább a szélvédőhöz közel szokott, de főleg ebben a 0-15 fokban, nyáron ritkán hallom, sokkal hidegebben megint nem annyira, ha megnyomom azon a részen erősen, akkor elmúlik és főleg rossz úton jön elő. Én nem igazán foglalkozom vele, mert félek a megbontás után csak rosszabb lenne. :D
A használati szerint elég sok dolgot be kell tanítani a csere után, de tiltást sehol se ír. (Hirtelen: ablak betanítás, szellőző alaphelyzet, talán a defektérzékelő...)
Sziasztok! Eljött a drágának az első tele nálam, és kezdek izgulni az akksi miatt. Esetleg ha lemerülne tudnom kell valami extrát? (A pozitív-negatívon kívül :D)
2012.05.06-án volt valami változtatás a váltókar környékén, de a felső részen ugyanazok a cikkszámok előtte is, utána is. Giulietta M6 anya, Delta imbusz, Bravo-Grande Punto M6 csavar. Fene sem érti az olaszokat :)
Nem rég cseréltem, de nekem egy M6-os anyával volt rögzítve.
Szerintem 2 féle lefogatás van, de nem tudom ez mitől függ, talán típustól vagy évjárattól ...
Ha mar gumi tema.
Amikor csereltettem, az eslo ketto nyarin eszrevehetoen a kulso resze jobban kopott. Ez termeszetes, vagy a futumovone kell allitani szerintetek?
Kb 8000kmt tettem meg a nyarival. Fele Budapest, vagyis varos.
Alfisitról van? Prodrive? Most egész "baráti" ára van az új sett-nek.
Én TI felni agyalok... 18"ról lekopott a gumi.. szóval, lehet áruba bocsájtom a 18" 8C felniket és beruházok a TI-re. Gumik 18-19között nem tétel...
Szóval nem tudom...