Blog >> alfacity >> esztergom

>> Eseményystuc // Alfa 146 ti Super Produzione // 2007-03-31

Különleges volt számomra ez a találkozó. Ugyanis készült egy muzsika, aminek nagy részben én írtam a szövegét. Ha valakinek még nincs meg, letöltheti INNEN! :-)

Voltunk tájékozódási versenyen is, de megint nem nyertünk semmit. De tombolán kihúzták a nevem, így enyém lett egy Alfa Romeo széldzseki. Öröm, boldogság! :-)

>> Eseményystuc // Alfa 146 ti Super Produzione // 2008-04-14

Sokat vártunk rá, hogy ismét tavasz legyen, újra összejöjjön a sok Alfa Romeo fanatikus a nagy tavaszi találkozón. És végre eljött. Teljesen bevoltam zsongva. :-)
Végülis nem volt rossz találkozó összességében, de kimagaslóan jó sem. Valahogy nem azt éreztem, mint az eddigi esztergomi talikon. Lehet, hogy az időjárás miatt (picit hűvös volt), vagy nem tudom miért, de valami megmagyarázhatatlan hiányzott nekem.

>> Tuning és extramesa // Alfa 156 2.0 TS 16v Selespeed // 2007-05-17

Volt egy korombeli Montreal a helyszínen, Ferrari F430, és it volt az egyik tagunk gyönyörű sárga Lancia Integrale EVO II-je is, valamint egy Lamborghini Espada is.
A Carwellness-esek pedig bemutatót tartottak, hogy húzzák ki a körömnyi horpadást 8 ezerért (per db!)

>> Tuning és extramesa // Alfa 156 2.0 TS 16v Selespeed // 2007-05-17

És akkor elérkezett az idő, amire oly' sokan vártunk ! Az új esztergomi tali, ami most már 2 parkolóhelyen is zajlott (sajnos a rendben érkezők kerültek az alsó szintre)
Egyébként a hangulat csodálatos volt, én különösen jól éreztem magam, mert jó fej emberek társaságában gyorsan telt az idő (még annak ellenére is, hogy a nagy melegtől iszonyúan fájt a fejem)