Blog >> bevásárlás

>> AutóápolásZsolesz_145 // Alfa 145 1.6 Boxer // 2015-08-21

Végre kinyitottak a boltok. Tudom túlzásba estem. Először elmentem egy nagy bevásárló központba és mivel eddig nem nagyon nézegettem, egy olyan kép tárult elém, mint egy gyermek amikor belép a játékosztályra. Hűűű, ez akciós, ez meg de jó, azta és ilyen is van? Még jó, hogy csak sima műanyag kosarat vittem magammal, mert nem fért volna bele a kaja. :) Viszont volt egy két termék, amit nem találtam, ezért kénytelen voltam elmenni egy rendes autós bevásárlós helyre. Na ez még durvább volt, azt gondoltam, hogy bemegyek mondom az eladónak, hogy mi kell, erre ilyen nagy hosszú sorok voltak mindenféle termékkel. Ez nekem új volt… Hát itt is hagytam egy kis pénzt, de azért ezek sokáig elég lesznek, nem egy alkalom egyik sem. Egyszer megvettem és úgy voltam vele, hogy egyszerűen a kis sárkány ezt megérdemli én meg örömmel csinálom. Meg hát kellett egy telefontöltő is.

>> Szervizfobakter // Alfa 164 Super 2.0 V6 Turbo // 2008-07-02

Lassan mindent megvettem, ami előreláthatólag kell majd a hétvégébe, sőt jövő hétbe nyúló nagyszervizhez.
Vezérműszíj, szíjfeszítő, olaj, váltóolaj, Prestone hűtőfolyadék, légszűrő, olajszűrő, pollenszűrő, szelepfedél-tömítés, üzemanyagszűrő, gyertyák, lengőkar, toronycsapágyak. Egy kézifékkötél is esélyes még, majd kiderül. A generártort és az önindítót szintén megnézetem, ezeket nem olyan egyszerű különben sem leszedni, ha meg a vezérműszíj miatt úgyis szét kell bontani a kocsit, akkor egy füst alatt ez is meglesz. Kérdéses még az akkumulátor is, remélem annak a cseréjét még pár hónapig elodázhatom.
Holnap reggel kezdek a futóművesnél, aztán péntek reggel Ferike elviszi, és megcsinálja a többit, elintézi a műszakit és a zöldkártyát.