Tagok >> Seriff >> GT 1.9 JTD MJet 16V

GT 1.9 JTD MJet 16V - főkép

Blog

2015-11-09
Nem hirdettem, de eladtam

Jó kezekbe került, szeli a sztrádákat majd, ahogy illik. Nálam nem volt kihasználva, sajnáltam is ezért. Tovább »

2015-03-31
Nincs gond a töltéssel :)

Lehúztam az OBD-s csodamasinát és a Loudlinket, így nem merül az akksi, méregettem, szépen tartja a töltést. Volt egy másfél hetes állás, utána is pöcc-röff. Csatolok egy esős képet, mert megtetszett a kocsi hátsója. Ismét :) A nyári felnik felrakására még legalább 2 hetet várnunk kell, nem le Tovább »

2015-01-23
Úgy tűnik nem az akksi a ludas...

...de nem bánom, hogy lecseréltem az előzőt. Azért majd feltöltöm azt is, megnézem milyen állapotnak örvend. No de visszakanyarodva a GT-hez, valahol elveszik a delej :( Lehúztam az ELM diagnosztikai eszközt (amit rajta felejtettem már hónapok óta) és a Loudlinket is. Elvileg egyik sem lehet luda Tovább »

2015-01-05
Nesze neked új akksi

Január 1-én kiriasztottam a kocsit, bepattanok, beteszem a kulcsot a rakétaindításhoz, elfordítom erre csak kattog. Grrr, köszi Banner :D Miután akkumulátort cseréltünk, megmértük a nyugalmi feszültséget, elvben nem szívja semmi az akksit. Közel 2 hetet állt és elég hideg is volt, így arra gondolok, Tovább »

2014-12-16
Loudlinket nekem :)

Vasárnap délelőtt beugrott a kocsiba a vadi új, kihangosítóként és multimédiás lejátszóként egyaránt alkalmas Loudlink dobozka. Kulturáltan, észrevehetetlenül bújik meg a kesztyűtartóban, a mikrofon a belső visszapillantó mellett diszkréten várja, hogy belebúgjak. Kristálytiszta zene hang, rem Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:GT 1.9 JTD MJet 16V
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2004
  • Színe:Nero
  • Jellemzők:
    Szép és jó, ideális utazóautó. Dízelsége ellenére nagyon kellemes karaktere van. Megkímélt darabot sikerült kifognom, igyekszem én is jó gazdája lenni.

    Szerettem, de nem sokat használtam. Másfél év után eladtam, de jó kezekbe került. :) Fusson sok kilométert még.
  • Extrák:
    Nem panaszkodhatunk :)
  • Egyéb:
    Az egyik legjobb Alfa, amit valaha építettek. Benzinpárti vagyok, de ezt valahogy nagyon eltalálták ezzel a dízellel.

Fotóalbum