Mutasd

>> Szerviz2012-04-20

Elvittem ma egy apró kis szervízre az Alfát ,amely mindösszeazt tartalmazta volna,hogy cseréljük ki a lambda szondát,mivel hogy konkrétan nem műx és 10 lityit fogyasztott .
Ezek után felhívott a srác,hogy menjek le hozzá,mert megbeszélnivalónk van.
Nos,kicsit elkeserített.Hiába,ha egyszer egy szerelő kezébe kerül az autó ...
A következő hibalistával szembesültem: a váltóban konkrétan nem volt olaj,mert szép lassan elszivárgott belőle,valamint a karterből is folyik az egyik tömítésnél,ezenkívűl cserélni kell mindkét lengőkart és a kormányösszekötőt. Most,hogy fel volt emelve az autó,így látszott mennyire imbolyog az első kerék.A fékcsövek is el vannak revülve.
Azt hiszem éppen időben vittem szerelőhöz. Mindenesetre az anyagköltség úgy 80 k körül lesz.

>> Egyéb2012-04-04

Ismételten Visegrád környékét vettük célba de ezúttal jobb erőben voltunk,vagy 15 km-t sikerült gyalogolni. A legszembetűnőbb volt,hogy lkezdett kivirulni a természet :))
Azért jó volt már Alfába ülni a végén.

>> Egyéb2012-03-23

Úgy alakult,hogy másnaposan ébredtem,ezért gyógymódként egy kis Visegrád környéki kirándulást iktattunk be :))

>> Egyéb2012-03-12

Mivel továbbra is untuk a telet,ezért kirándulást hajtottunk végre Pilisszentlélek környékén érintve a Pálos romokat. A Kétbükkfa nyereg környékén még bizony hóban kellet haladnunk a hegygerincen de ezt külön élveztük Az Alfa megvárt Szentléleken :))

>> Egyéb2012-03-05

Elegünk volt már a télből,így hát egy kis mozgásra vágytunk. Elvitettük a seggünket egy darabig,majd ott kiszállván a továbbiakban felfedeztük magunknak az Esztergom környéki Szamár hegyet és Sas hegyet. Jól esett a kis mozgás. Dolgunk végeztével a derék Alfa hazafuvarozott :))

>> Egyéb2012-02-12

Szörnyűséges hózáporban Alfáztunk ma a festői Angyalföldre,majd dolgunk végeztével,miután közben gyönyörűen kisütött a nap,úgy döntöttünk,hogy az idő alkalmas egy kis sétára.
Így is tettünk,mégpedig Pilisborosjenő határától az egri vár felé,mármint nem az igazi, hanem a filmben szerepelt építmény irányába. Időközben a hóból sár lett a szikrázó napsütés hatására de nagyon élveztük a gyaloglást.
Feltöltődve ültünk vissza az Alfába :))

>> Egyéb2012-02-09

A ny hidegre való tekintettel kirándultunk egyet,nem messzire,csak ide a Helembai-hegységbe. Kellemeset másztunk,majd csipkebogyó evés után megtekintettük mit kezdett az idei fagy a Dunával.

>> Egyéb2012-01-22

Miután elfogyott a karácsonyi bejgli és meguntuk az ünnepi punnyadást jól esett Alfázni egyet a Népfürdő uccáig,majd visszafelé nagy örömmel kirándultunk egyet a pilisszentkereszti Dera-szurdokban :))

>> Esemény2011-12-31

Újra eljött az évvége és a megszokott Alfás csapattal múlattuk el az óévet :))
Szokás szerint fergetegesre sikeredett a buli:)))

>> Szerviz2011-12-29

Két ünnep közt volt egy kis idő szerelgetni.

Többek között a bal első ajtó lett kicserélve,a másfél éve keletkezett behorpadás miatt.
A tetőkárpit cseréje csak 10 hónapja húzódik,most végre az ülésekhez passzol az is.
Egy csomó kiégett izzó lett kicserélve a műszerfalon és a lámpákban.
Végül a fűtés is meg lett javítva,a kicserélt pöcök segítségével.