Mutasd

>> Esemény2008-04-17

Először is mindenkinek, aki eljött AlfaCitybe!

Másodszor a támogatóinknak, akik hathatós anyagi és egyéb segítsége nélkül sokkal kevesebbet tudtunk volna letenni az asztalra. Közülük szeretném kiemelni kod barátunkat és kis csapatát, akik egy nagyon pöpec beléptető rendszert raktak össze nekünk! Szintén a támogatók csapatából megemlíteném Bogit és Gabit, akik a szokásos kedvességükkel sürögtek-forogtak egész nap.

A beszállítók közül Csabának (örök matricás emberünk) és Ollah őfelségének szeretném megköszönni, hogy ellátak minket a szükséges készletekkel. Szintén egyfajta beszállító volt NaTo, aki az Alfacity Futam játék C64 stílusú zenéjét szerezte, igazi profi módjára. ;)

Továbbá, azoknak akik nélkülözhetetlen segítséget nyújtottak a szervezésben: ők Adri, Bazsi és Carlos. A szuper parkoltató brigádnak, akik: Bazsa72, Giorgio és öccse, Magoo, Satti, Tsiga és Whiteskull; valamint Ceki, aki előző nap is sokat segített. Volt továbbá nekünk hat aranyos hostessünk (Anita, Anna, Margit, Niki, Réka és Szilvi), és négy ügyes hostunk (Ferenc, János, Szabolcs, Zoltán), akik - bár aznap hajnalban csöppentek a szombati őrületbe - szerintem nagyon jól helyt álltak! Szabolcs még bónuszként fotózott is, a galériában megtalálhatjátok a képeit.

Végül, de nem utolsó sorban, annak az embernek, aki nélkülözhetetlen az Amore létezése szempontjából, és aki elkészítette nekünk az alfacity.hu oldalt is: a világ legjobb programozójának, WebM-nek. :)