Tagok >> count M >> Spider / GTV 2.0 V6 TB

Spider / GTV 2.0 V6 TB - főkép

Blog

2009-01-14
Apróság

Egyébként szervizben is volt az autó. A kuplung főhenger hányta el magát, de nagyon hirtelen. Ezt kicserélték, meg pár komfort szempontjából jelentős apróságot megigazítottak. Csörihez terveztem vinni az autót, de mire észbe kaptam, már a parkolóból kiállni se tudtam vele, nemhogy Várpalotáig elj Tovább »

2009-01-14
Xenon

A periódusos rendszer egyik eleme, vegyjele Xe, rendszáma 54. Színtelen, szagtalan, savanyú ízű, a levegőnél nehezebb gáz, nemesgáz.. Nevét a görög xenosz szóból kapta, ennek jelentése "idegen", "furcsa". Az -on végződés arra utal, hogy nemesgázról van szó (vö. argon). Forrás: Internet. Tovább »

2008-11-22
Egészségedre!

Giovanni ma beapplikálta az autó karakteréhez jobban passzoló Bonalume Gold 007 lefújószelepet. Az előző BOV mérgesmacska-fújtatása helyett végre egészségesen és határozottan tüsszög a vas... imádom. Ennyi kell. De ez volt az első és utolsó tuning az autón, innentől kezdve "csak" a tökélet Tovább »

2008-09-19
Papírozás

Lejártak az okmányok. Az autó elment műszakizni is, meg kapot ZK-t is. Mindkét vizsgán meg kellett kérni az illetékes bácsikat hogy egy kicsit nézzenek félre, de a lényeg hogy simán átment. Az okmányirodáról meg csak annyit, hogy ott asszonták a biztonsági őrök, hogy kérjek időpontot Tovább »

2008-08-01
Kilátások 2, avagy máshogy nézek a világra

Fóliáztattam az autót. Tudni kell, hogy a sötétített ablakokért nem különösebben rajongok, csak bizonyos körülmények között gondolom szépnek az autókon. A rosso proteo gtv-n több szempontból is előnytelennek tartom ezt a megoldást. Szerencsére összehozott a sors Baluval ( Tovább »

Autó adatlap

 • Típus:Spider / GTV 2.0 V6 TB
   Mindent erről a típusról
   Tagok, akik birtokolják a típust
 • Évjárat:1996
 • Színe:rosso proteo 195/A
 • Jellemzők:
  Maradt a szín. ;)
 • Extrák:
  Csak ami kell: BOV és turbónyomásmérő.
 • Egyéb:
  Faceliftesedik az autó: belül az újabb, mustárszínű MOMO-bőr ülések, és a hozzá passzoló kárpit. De majd még lesz ez-az...

Fotóalbum