156 2.0 TS - főkép

Blog

2015-03-18
az első olajcseréig

Megtettem 9ezer km-t és meglett a 10ezer az oljcseréhez. Selénia (10e), o.szűrő (2,5e) és a hibás tolatólámpa-kacsoló (2,5e) beszerezve, bejelentve Servicébe (Sövényi Mester a Szfv. Forgó utcából). Autót elvittem, otthagytam és még vissza sem értem, mikor már hívott hogy kartert kell szere Tovább »

2014-12-20
felkészülés a télre

Novemberben begurultam egy benzinkútra, fagyállómérésre elvégre is -1 fok volt a levegőn. Megmérték -9 volt, de kihúztam addig,hogy december végén jégkásás vízzel kelljen fagyállóért mennem. Elmentem, de a legdrágább volt már csak a benzinkúton literje 4ezer! Ennyi erővel pálinkát is vehet Tovább »

2014-10-20
az első hosszú utunk

Az első fellépő autóhibám rögtön az első nagyobb úton adódott. Hazamentem szülőfalumba, mégpedig uncsitesóm tesztpercei alatt léptek fel. Némileg kis pörgős kör után rátoltuk a COMPÚTERT, mitől teljes zavar lépett fel a Mátrixban és az alapjárati léptető motor megadta magát. Nem volt alapjárat, igaz Tovább »

2014-10-01
A vétel és az első tank benzin ... dióhéjban.

A megvétel: az olx hirdetés alapján egy dunaújvárosi teremgarázsban megpillantva és egy tulajdonosi próbakör után, a barátnőm egyértelmű mosolygós bólintására, a nekem is tetszetős autóra kimondtam: Akkor ezt megveszem. Hát a tulaj megszeppenve vette tudomásul és elindultunk a papírmunkára a szoms Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum