145 1.6 boxer - főkép

Blog

2022-12-10
Kardánbox letávolítás és váltó kulissza javítás

Kardánbox letávolítása fentről lefelé és élőről hátrafele történik. Nem nagy dolog, de érdemes odafigyelni közben, hogy ne törd el semminek se a rögzítő füleit. Első lépésként a rádiót és a rádió alatti tartót távolítsd el. A tároló attai résznél találod a csavart ami rögzíti a kardánbox elejét Tovább »

2022-12-03
Beltéri elemek eltávolítása, rozsda keresés

Miután a legutóbb kipakoltan a beltér teljes hátsó részét és találkoztam némi rozsdával, most folytattam a beltér első részének eltávolításával. Miután az összes ülés már korábban kikerült az utastérből, gyakorlatilag most már könnyű dolgom volt. Az ajtó kárpitok eltávolítása nem túl bonyolult, Tovább »

2022-11-26
Beltér kárpitok kiszerelése tetőkárpit eltávolítása és nem látható rozsdák keresése

Elsődleges projekt a tetőkárpit eltávolítása volt, mivel a sok évi napsütés hatására szinte a teljes tetőkárpit meglógott. A rossz hír, hogy ahhoz, hogy rendesen ki lehessen szedni a tetőkárpitot, szinte az összes beltéri műanyagot el kell távolítani az autóból. Ez nem egy hatalmas dolog, de lég Tovább »

2022-11-25
Óracsoport izzó csere

Sajnálatosan az óracsoport egyik izzója megadta magát és a víz hőfok jelző mögött nem volt világítás. Tudom, ez egy olyan apró dolog amivel nem kellene foglalkozni, de engem nagyon zavart, úgyhogy nekiálltam kicserélni az izzót. Miután utána olvastam külföldi fórumokon, kiderült, hogy nem nagy tö Tovább »

2022-10-01
Vajon mit takar el a küszöb szpoiler és az első dobbetét.

Miután Szeptember elején megemeltük a kis 145-öst megtudtuk, hogy ugyan 48.000 km van benne, de ettől még a 26 év nedvessége és párája megtámadta a felületeket. Elsőre úgy tűnik, hogy csak felületi rozsda van rajta, de az azért akad bőven. Most, hogy már 1 hónapja itt van velünk, és lett hely a g Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:145 1.6 boxer
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1996
  • Színe:Verde Bottiglia Met, azaz zöld
  • Jellemzők:
    1.6 boxer 1996-ból.
    Kevés tulajdonossal (Köszi Áki) és igen kevés kilométerrel.
    Előélet ismert lehet Béci blogjából aki éveken át volt gondos gazdája, illetve Áki-tól aki az utolsó két évben ápolta.

    Az elmúlt 10 év csillag garázsban töltött éjszakái és nappalai kicsit megviselték szegényt. Fénye erősen megkopott és az alja is kapott egy kis felületi korróziót.
  • Extrák:
    Van benne minden fontos dolog ami kellhet bele.
    Szervokormány elektromos ablakok és vezetőoldali légzsák.
    Mustár sárga Momo bőr belső egy QV-ból
    Bőrözött kormány és váltógomb
    Eibach ültetőrugó szett
    Színre fújt első és hátsó lökhárítók
    Sötétített üvegek.
    Teledial alufelnik.

Fotóalbum