Tagok >> Rolee46 >> Spider / GTV 2.0 Ts 16v

Spider / GTV 2.0 Ts 16v - főkép

Blog

2017-10-07
Ajtó zár javítás a Gtv-n

Mindkét oldalt be gyógyúlt a zárbetét alatti henger,így kulcsal nem volt nyitható csak távirányítóval.Most,hogy az is megadta magát orvosolni kellett a problémát.Már ki tudom nyitni kulcs nélkül is a kocsim😕. Na de a lényeg,hogy le kell szedni az ajtókárpitot utána hozzá lehet valamenyire f Tovább »

2016-12-09
Kis szerviz

Megint túl estünk pár javításon. Lambdaszonda csere(Bosch) Ajtóhatároló meg a belső kilincs cseréje.Ezer köszönet érte Andrásbácsi és GTVili Cartársaknak,tőlük kaptam az alkatrészeket ajándékba! Vízhűtő csere(Prasco). Ez elsőre nem sikerült,mert amit küldtek abba van vízhőfok jeladó az enyémbe Tovább »

2016-11-22
Szerviz

Megint elmaradtam az írással. Alfacity előtti hétvégén elvittem Csörihez a Gtv-t,otthagytam nála és vissza jöttem németbe.Megbeszéltük,hogy pénteken szeretném elhozni és onnan egyből megyek az ALFACITY16-re. Cserélt rajta komplett vezérlést,vezérlésmódosítót,hosszbordás szíjat meg feszitőket is.Ke Tovább »

2016-07-31
Alsó motorburkolat

Nem sok választék van a Gtv-re,ebay-en találtam amit Lengyelbe gyártanak méretpontosra és rugalmas nem törik el állítólag. Tovább »

2016-07-31
Felni tisztítás

Talán az előző tulaj volt olyan ügyes,hogy ráfújta a fekete festéket a felnik belsejére.Nekiálltam lepucolni,3,5 órám ráment.Sajna van rajta csiszolás nyoma is. Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum