156 1.9 JTD - főkép

Blog

2018-06-21
És ismét Nagyszervíz!

Eljött a futómű felújításának az ideje is. Éreztem, hogy nem lesz olcsó ez sem, de muszáj.. Hátul: 4 keresztlengőkar (Flennor) 2 hosszlengőkarban a szilentek (Monroe) 2 stabilizátor szilent (Monroe) 2 stabilizátor pálca (TRW) 2 lengéscsillapító (Bilstein B4) 2 toronyszilent (KYB) Gyá Tovább »

2017-10-10
Nagyszervíz!

Rég írtam már.. Legyen nyoma, leírom ide mik is történtek. Elkezdett csúszni a kuplungom, jöhet a csere. Felvittem Pestre szerelőhöz, aki ezután még rossz híreket közölt, nem lesz elegendő csak a kuplungot cserélni. Kettőstömegű lendkerék (Valeo) Komplett kuplung szett (Valeo) Első féktárc Tovább »

2017-02-17
Nagyszervíz!

Eljött az idő a vezérlés cserének is, kezdett ciripelő hangja lenni. Beszéltem hát a közeli alfás szakival, egyeztettem vele, és eldobtam neki az autót. Másnap hívott, hogy a vezérlésen kívül még cserélni kéne a csapágyas hosszbordás feszítőt is, mert a rúgója eléggé odavan. (Talán az is adhatta a Tovább »

2016-10-14
Alvázvédelem befejezése!

Utolsó simítások is megvannak az alvázvédelemmel kapcsolatban. :) A kerékjárati ívek is ki lettek kenve, így késznek tekinthető a munka. Tovább »

2016-10-12
Alvázvédelem!

SanyiJTD barátommal nekiláttunk az 56-nak és a GT-nek az alvázvédelem felkenéséhez. Ő már teljesen kész van vele, nekem csak az alja van meg, majd péntek délelőtt a kerékjárati ívekkel én is befejezem. Emellett meguntam a szivargyújtóba nem passzoló/kipotyogó usb töltőket, ezért beszereztem egy k Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum