Tagok >> Orosz >> 159 1.9 JTD 16v

159 1.9 JTD 16v - főkép

Blog

2018-04-16
Lassú haladás

Ha még csekély dolognak is minősül, de számomra az egyik legfontosabb extra került be a kocsiba: USB-foglalat a szivargyújtó helyére. A 156-om óta egy must-do minden verdámban, mivel baromi sokat használok waze-t, ami egy igazi akkugyilkos, és spotifyt ami ha nem is zabálja meg az akksit, attól még Tovább »

2018-03-01
Hhhűű

Végre van egy kis időm leülni és csokorba gyűjteni a gondolataimat Skyfall kapcsán. Az utóbbi 3 napon minden este kint voltam Zénél, tüzetesen átnéztük Skyfallt, aminek a vége egy majdnem félmilliós összeg lett. Az van, hogy a klímahűtő az olyan Tovább »

2018-02-25
Annyi változtatás, hogy csak na

Mostanában egy kicsit elúsztam az időmmel, úgyhogy utólagos változtatásokat is leírok. Tegnap voltam Zénél, kicserélte a H1-es izzóimat a Tovább »

2018-01-30
Új xenon izzók

Még a múlt héten bekerültek az S.M.Powerben vett 6000K-s xenon izzók Skyfallba, miután Zé beszenvedte nekem. A gond csak az volt, hogy még mindig eléggé sz*rul láttam esténként, így nem mara Tovább »

2018-01-22
Ledesítés, szokás szerint

Nos ahogy régebben a kék bestiánál, megtörtént Skyfall ledesítése is. Elöször a két első helyzetjelző kapott két projektoros fehér ledet, májd hátulra került a rendszámtáblához két nagyobb teljesítményű heatsinkes led, így a külső ledesítés be is fejeződött, nagyon pöpecül néz ki. Ezután következett Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:159 1.9 JTD 16v
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2007
  • Színe:Fekete
  • Jellemzők:
    Az autót 2018 Januárjában vettem meg bigbratyó cartárstól, gyönyörű állapotban. Ő lesz az az autó, akit már nem fogok nagyon nyüstölni olyan tuningötletekkel, mint annó az 56-osomat. Automata, így baromi kényelmes, de ha mégis visszavágyódnék a manuál feelinghez, szekvenciálisba is át tudom lökni. A neve pedig mától Skyfall.
  • Extrák:
    -Nagynavis kivitel
    -Bi-xenon fényszórók
    -Parkradar
    -Automatikusan sörétedő belső tükör
    -Tempomat
    -Eső illetve fényszenzorok
  • Egyéb:
    To-do álomlista(ahogy az régebben is volt):
    -Androidos 2dines fejegység
    -Lájtos optimalizálás(+0,1-0,2 bar turbónyomás)
    -Nyitott kipuffogó rendszer
    -LED DRL&Ködlámpa
    -Tolatókamera
    -LED indexek
    -Kormány újrabőrözés
    -Első parkradar
    -USB szivargyújtó foglalat
    -Beépített ülésfűtés

Fotóalbum