Tagok >> brain >> Brera/Spider 2.4 JTD

Brera/Spider 2.4 JTD - főkép

Blog

2017-07-14
Mindenféle

Jó rég óta nem irtam. Nem volt nagyon lelkierőm frissiteni a blogot, ugyhogy most egyben leirom mik is történtek. Az autó még mindig qva jó! Imádom, egyszerüen megunhatatlan. Ez a design meghaladta a korát jócskán. Foglalkozom vele szépen: -Főtengely Ékszij tárcsa és segéd meghajtó szij cser Tovább »

2016-10-11
Feltengely csere, olajcsere, fékek

Eljött az idő. -Egy menyétnyalásnyit kotyogott az egyik féltengelyem, ugyhogy csere mind a kettő. -Kötelező olajcsere -Uj sportféktárcsák (lyuggatott), brembo fékbetét -Egyik tolatoradar szenzor meghalt, ugyhogy az is csere képeken a régi mindenből Tovább »

2016-09-11
melynyomo

Iszonyat a BOSE hangrendszer ami gyarilag van a kocsiban, viszont a melyet egy kicsit kevesnek tartottam. Igy bekerult a potkerek helyere egy kellemes aktiv melynyomo Tovább »

2016-09-11
sky window beszereles

Sajnos az en breram nem volt skywindows -os, szoval ugy dontottem beszerelem. Szereztem teljesen uj nyitott tetokarpitot es egy bontott skywindow-t Sajnos olyan koszos volt, hogy ujra kellett karpitoznom. A beszereles nem volt egyszeru, de sikeres :D Tovább »

2016-06-26
Hátsó lámpa cserék

Szal anno elkezdett párásodni az egyik hátsó lámpám... el voltam vele egy darabig, aztán nagyon bepárásodott. Próbáltuk megmenteni, minden lyukat átnéztünk, ahol lehet ragasztgattuk, kiszáritottam.. Jónak tűnt... egy darabig, aztán újra megtörtént, sőőőt A baloldali is bepárásodott. Ennyi. K Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum