Mutasd

>> Egyéb2014-05-21

17 éves 154085 km-el vettem kereskedésből. Az első 8 évét valószínűleg Olaszországban töltötte és utána került egy középkorú hölgy tulajdonába. A kereskedés megcsináltatta rá a 2 év friss műszakit. (valahogy).
Cserélnem kell a hátsó kipufogó dobot (le van rohadva róla a külső burkolat), jobb első ajtózárat meg kell nézetnem és a csomagtér zárat is. (Az ajtóba nem megy bele a kulcs és zörög is azon az oldalon az autó, ha buckákon megyek át. A csomagtérajtóból egyszerűen kijött a kulccsal a zár.)
A csomagtérajtó teleszkópokat is kell cserélnem. (5 x csapott hátba, mert elsőre nem fogtam fel hogy sz.r... :D).
Már cseréltem a rádiót és a két első hangszórót, belső világítás izzót. (A rádió nyílás szét volt barmolva.) Kapott új ablaktörlő lapátokat, szőnyeg garnitúrát, kabalát a tükörre. :D
Az ablakemelő motorok gyengék. Jól megtréfált mikor menet közben féloldalasan tolta fel, persze esett az eső és félre kellett állnom, hogy kézrátétellel gyógyítsam. (Azóta sem csinálta.)
Nemsokára viszem állapotfelmérésre.

A motor remek, nagyon megy!!! :D A motortérben levő címke alapján 151 ezer km-nél volt olaj cserélve. Az olajszint jó, viszont minden más tartályban alacsony szinteket tapasztaltam.