Mutasd

>> Szerviz2012-10-21

Megtortenet a kuplung csere is. Tobbe volt, mint amire szamitottam.
Jo egy honapja elkezdett az auto indulaskor razni, mintha nem birna, nem selytettem,h. komoly baja lehet, mivel szepen lassan erosodott, es amikor mar olyan szinten reszkedett, akkor mar eszrevettem,h. ez nem normalis.Aztan volt mar olyan is vele,h. ha 2esbol gurulva egyest tettem, mar ugy razott,h. azthittem kiesik a motor.
Nagyon nagyon feltem,h. a kettostomegu megy el.
Valamelyik este munkabol haza menet, indulaskor mar nem razott annyira. Felcsillant a szemem,h. csoda tortent(gondoltam,h. amgatol semmi sem javul meg)jo 2km utan mar allig tudtam sebesseget rakni. ugy hogy mennem kellett masnap a szervizbe.Ott a szaki kiprobalta, reszkedett, megprobalta megcsusztatnia kuplungot es erre RECCS, vege is volt.Szetesett a szerkezet.
Jo egy hetig volt ott a kocsi(eddig mindent masnapra megcsinaltak).Itthon nezegettema kuplungsett arakat. lattam 40e,50 e ert kuplungokat, de a ... szerelo nem birt varni 1 orat, o munkaidoben(az enyeben)hivott, nem tudtam felvenni,1ora mulva visszahivom, erre mar megrendelte, allitolag original kuplungsettet (83000ft)
meg aznap ossze si raktak.Hablanyolnak ilyen olyan hibakrol, bla-bla, viszont mas szerviz meg jobban lenyulna, tehat.. msot erre mit irjak. Zaromondatkent, legalabb van uj kuplungom amivel nagyon jo autozni :P es legaôabb mar azzal 1-2 evig nem lesz problema

>> Szerviz2012-03-30

Ma kicseréltattam a vezérmuvet. Jo akciot is kaptam 55 000ft-s Bosch szettre 10 000ft kedvezmeny,. Másnapra kész is lett a kocsi.
+ Még a kéziféket is csináltatnom kellett, mert az elozo szerelo jol elkurta nem eleg,h. forditva szerelte ossze, de meg a kipufogora ia rogzittette a bowdert, igy nem csoda,h. megolvatt.

 
>> Tuning és extra2012-03-07

Tegnap nagy rizikot vállalva elmentem a felnikért Budapestre. Riziko, mert elvileg beteg vagyok és ezért 2 hete itthon vagyok, és ilyenkor ha elkapnak, hogy nem vagyok otthon, akkor tőbbé nincs melom.Szoval elhoztunk az OZ felniket szép grafit szinben.Pici gond volt, hogy az agynak valo lyuk nem 58, hanem 57.Ma egésznap azt reszetük.Végre 6 orára rá si tudtuk tenni.Holnap még csiszolunk rajta, meg megzsirozzuk, hogy 100%-ra biztos legyek.És indulhat a nyári szezon.