Tagok >> Avion >> 147 1.6 TS Distinctive 120 LE

147 1.6 TS Distinctive 120 LE - főkép

Blog

2011-04-27
Műszaki

Ma megvolt a műszaki az NKH-ban (Nem akartam extra költséget fizetni, mivel minden tökéletes). Teljesen korrektek voltak! A vizsgáztató annyit kérdezett van-e papírom a felniről. Mondtam, hogy csak tüv papírom van, erre azt kérdezte, hogy rajta van-e milyen autótípushoz jó a felni. Mondtam, hogy per Tovább »

2011-04-14
Futómű felújítás

Ma kicseréltettem az lengőkarokat és a stabilizátorokat. Én eddig is meg voltam elégedve a stabilitással, de amikor beültem mintha egy másik autó lett volna, egyszerűen hihetetlen!!! Kibaszott stabil lett!!! Ja és persze megszűnt a kopogás, nyiszogás! Köszönet az alkatrészekért Erhard-nak! Első a Tovább »

2011-04-06
Polírozás

A párom a legutóbbi poker versenyen nyert egy autoglym-es autóápoló csomagot, aminek hála csodálatos lett a kocsi! Lőttem is egy rakat fényképet, ebből egy pár jobban sikerült: Tovább »

2011-04-06
Gumi Felni

Megjött a jó idő ezért felkerültek a vadonatúj Continental Sport Contact gumik (205/55 R16) a vadonatúj 16" Dezent felnikre, kerékőrrel, rejtett szeleppel! A gumi kicsit hangosabb a télinél, nem vészes viszont sokkal jobban tapad! km: 63.285 Tovább »

2011-04-06
Pedálszett és Váltógomb

Születésnapomra kaptam a páromtól egy pedálszettet és egy váltógombot! A váltógomb gyönyörű, a többiről nem beszélhetek, mert ajándék lónak.... :) Komolyra fordítva, a lábpihentetőt nem lehetett jobban felszerelni, de így teljes a készlet! Ha felkerült akkor már nem szedem le :) Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:147 1.6 TS Distinctive 120 LE
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2007
  • Színe:Bordó
  • Jellemzők:
    1.6 TS Distinctive
    120 LE
    60000 km
    2007.04.27
  • Extrák:
    ABS (blokkolásgátló), ASR (kipörgésgátló), vezetőoldali légzsák, utasoldali légzsák, szervokormány, oldallégzsák, könnyűfém felni, automatikusan sötétedő belső tükör, automatikusan sötétedő külső tükör, állítható hátsó ülések, állítható kormány, CD-s autórádió, centrálzár, csomag rögzítő háló, digitális kétzónás klíma klíma, dönthető utasülések, elektromos ablak, elektromos ablak (elöl-hátul), elektromos tolótető, elektromos tükör, fedélzeti komputer, függönylégzsák, fűthető tükör, HIFI, hűthető kesztyűtartó, immobiliser, ISOFIX rendszer, ködlámpa, középső kartámasz, manuális (5 fokozatú) sebességváltó, plüss kárpit, pótkerék, részecskeszűrő, riasztó, színezett üveg, tolótető (napfénytető), ülésmagasság állítás

Fotóalbum