146 1,9 JTD - főkép

Blog

2018-08-26
Kerékagy

Ugy tűnik a bal első kerékagy megadta magát. Nem is az agy inkább a kerékcsavarok menete. Pénteken hazafele brutál hangja volt, frászt is kaptam tőle. Fel is hívtam Gyuri barátomat aki segített pár jo tanáccsal. Megálltam az első benzines kúton kértem kerékcsavart és valóban a bal első kerekek szint Tovább »

2018-08-14
Deffekt

Ma reggel melóba jövet kaptam egy deffektet 🙁 szerencse hogy csak egy saroknyira viktam már mert nem volt nálam a kerékkulcs, de hoztak nekem a srácok bentről igy pikk pakk kicseréltem. Kicsit fura volt a manko kerékkel menni meg fura a látvány is 😁 Sajnos a gumi menthetetlen lett. Tovább »

2018-07-10
Lengőkar, stabpálca csere.

A mai nap kicserélték bent a melóhelyemen a lengőkarokat és a stab pálcákat. Most már értem miért volt borzasztó hangja a kocsinak. Remélem most csendes lesz. Bár ilyet még nem láttam, hogy a gumi szilent ennyire elcsúszott volna. Gyakorlatilag nullára kopott a gumi. A lényeg hogy most már ki van Tovább »

2018-06-13
Lengőkar csavarok

Ma megérkeztek Lengyelországból a lengőkar csavarok. Számszerint 8db. Remélem jók is lesznek mert a fiat oldalán 3-om cikkszámot is dobott ugyan arra a csavarra. Na majd kiderül ha eljutok odáig. 8db csavar: 7000HUF Tovább »

2018-06-04
Kipufogó

VTT-ről elindulva durva kávédaráló hangja lett kicsi Bellámnak 🙁 Kicsekkoláskor alánéztem hogy mi lehet a baja a katalizátorba bemenő cső leszakadt, megette az idő vasfoga 🙁 Nosza azért elindultunk mert hát haza kell jönni azért valahogy. Így hát szépen lassan 80-as tempóban utaztunk Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum