Tagok >> Hardy >> 156 1.9 JTD 16V M-Jet

156 1.9 JTD 16V M-Jet - főkép

Blog

2015-12-12
Elváltak útjaink

Sajnos eljött az idő, hogy megváljunk egymástól. Sajnálom nagyon, mert hozzám nőtt. :( Viszont úgy látom, hogy legalább Alfa szerető emberhez került, aki szereti, és megbecsüli továbbra is. Biztos vagyok benne, hogy jó kezekben lesz az autó és ez megnyugtató. Szívem szerint még lemostam volna búcsúz Tovább »

2015-12-09
Hátulja is elkészült.

A baleset miatt a hátulját javitani kellett. Végre elkészült es a helyére került. A kipufogón igazítani kellett egy kicsit. Most tökéletesen áll. Búcsúzóul még a bal első féltengelyt Csöri kicserélte. Holnap vagy holnap után elvileg elviszik. Kicsit sőt nem kicsit sajnálni fogom. Nagyon hozzam nőtt. Tovább »

2015-12-04
Hátsó dob

A balesetnél vettem észre hogy a hátsó dob anyagszerkezetébe kis folytonossági hiány lépett fel ezért rendeltem egyet a Paragi muhelyből. A postának köszönhetően közel egy hétbe került míg megkaptam. Sajnos annak ellenére hogy elkérték a cső átmérőjét csak nem sikerült eltalálni a csatlakozást. Az e Tovább »

2015-11-26
Baleset

Sajnos hátulról belémjöttek egy körforgalomnál, ráadásul nem ismerték el a felelősséget, így rendőrt kellett hívni. Sajnos mostanában nem lesz pénzem belőle. Az én autóm alig sérült viszont a másik egész eleje a szélvédőig. A gond az, hogy éppen vitte volna a vevő, így várnia kell míg elkészül. Remé Tovább »

2015-08-26
Akkumulátor csere

Sajnos az akkumulátorom végleg elfáradt. Már régóta érett a csere, de most végleg megadta magát. Kapott egy teljesen gondozásmentest. Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:156 1.9 JTD 16V M-Jet
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2003
  • Színe:Nero Metallico
  • Jellemzők:
    Attie cartársé volt, rendesen szervizelt, és eléggé vigyázott rá ahogy ideig látom!
  • Extrák:
    Bőr multikormány, bőr váltógomb, Rosso MOMO bőr ülés, ülésfűtés, elektromos deréktámasz, 4 elektromos ablak, elektromos tükör, állófűtés, ABS, ASR, VDC, 6 légzsák, navigáció, BOSE , 2 zónás klíma, elektromos napfénytető, parkradar elöl-hátul, tempomat, esőszenzor, szmogérzékelő, páraérzékelő.
    Egyedi toldat elöl, hátsószárny, küszöb.

Fotóalbum