156 1.6 16V - főkép

Blog

2012-09-30
Vége

Elváltunk. Nehéz volt, mert nagyon hozzám nőt. Remélem továbbra is gondos kezekbe kerül, és vigyáznak rá! Tovább »

2012-06-28
Olajcsere

Ismét eljött. Okulva a múltkori esetből mikor tönkretették az olajleeresztő csavaromat, és Csöriéknek kellett helyrehozni most hozzájuk vittem cserére. Váltottam Racingre. Már régen akartam, mert a sima Selénia olyan 6-7000 körül elfárad, azt mondják. Illetve egy olyan embertől hallottam akinek fel Tovább »

2012-06-28
Szórakozzunk!

Mindig mondtam a Fiaimnak hogy kapcsolják be az övet, főleg ha légzsákos autóba ülnek, mert nagyot üt. De mindenki a saját szemének hisz. Mivel vettem egy kormánykereket Sityu cartárstól, amit be szeretnék bőröztetni, ha lesz időm, és kaptam hozzá egy légzsákot gondoltam tartok egy kis bemutatót. A Tovább »

2012-06-12
VagKKL

Igazából régóta gondolkodtam rajta, hogy kéne egy kábel meg valami program, hogy néha ránézzek az autó agyára, mert kiváncsi vagyok meg néha nincs időm Csörihez lemenni. GTPeti blogjában minden le van írva, még én is megértettem :-). Ha már lúd akkor legyen kapcsolható hisz csak 2000 Ft a különbség. Tovább »

2012-06-05
Szervíz

Volt pár dolog amit meg kellett csinálni, mert nem szeretem ha valami nem tökéletes. A lengéscsillapítóm kicsit "izzadt", így azok cserélve lettek, aztán ha már szét van szedve, és ha már a jobb tengelycsonk szilent ki lett cserélve, akkor a bal is megújul. Aztán a szelepfedél tömítése se az igazi, Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:156 1.6 16V
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1999
  • Színe:Rosso
  • Jellemzők:
    Még egyenlőre semmi egyedi nincs rajta, szerencsére minden teljesen gyári, mivel csak most vásároltam. Az idő elteltével, és ha a pénzem is engedi remélem ez változni fog. Én vagyok a második gazdája, és remélem leszek is jó sokáig.
    Azért lassan alakul. Már pár apróság változott:
    Felnik,gumik,könyöklő,szőnyeg,középkonzol,hátsó ell.ablak.
    Jobb első ülés átalakítva.
    Novitec hátsó felső légterelő.
    Tükrök fényezve.
    30 mm Eibach ültetés.
    Novitec küszöb, első toldat.
    Sötétítés.
  • Extrák:
    Légkondi, elektromos ablakok, tükrök, és a gyári alap extrák.

Fotóalbum