Tagok >> Pec >> Alfasud Sprint 1.5QV

Alfasud Sprint 1.5QV - főkép

Blog

2012-10-11
szerelgetés

Sikeresen beszerelésre kerültek a Gery-től vásárolt féltengelyek. a gumiharangokat cserélni kellett, és sajnos nem találtam a típushoz valót, így TD 2-es golfé került rá mert az nagyvonalakban egyezett. (természetesen újak). Ezenkívül a hűtővíz kiegyenlítőtartáját is kicseréltem, amiért szintén kös Tovább »

2012-09-02
Kényszerszünet!

Miután kicsit hónap vége van anyagilag, így nem maradt más mint olyan problémák megoldása amit pénz nélkül is meg lehet oldani. Van abból is elég :D így aztán megcsináltam a kiesni készülő fényszórókat, leszedtem az ajtókárpitokat, egyrészt mert lógtak, másrészt mert komoly zsírproblémái voltak az Tovább »

2012-08-31
Elhozatal!

Ma végre sikerült elhozni a masinát! Kapott új első kerékagycsapágyakat, vezérlést, és kicsit lett pofozgatva a futóművén, pont annyira, hogy már egészen kellemes vezetni. Viszont van új hibalista is: Egy két szilent, ablaktörlő, duda, jobb első féltengely, csak hogy fogyjon a pénz is rendesen, é Tovább »

2012-08-24
kis lépés sok pénzért!

miután tegnap levizsgázott, ma sikerült a nevemre írni! Nem volt több mint két óra, mázli hogy időpontra mentem! folytatás jövőhéten, remélem sikerül megoldani a futóműbajokat. Tovább »

2012-08-23
Első méterek!

Mentem vele! vagyis inkább ő ment velem! Értem én, hogy sokat aludt, s kicsit elmacskásodtak a lábai, de ennyire??? Holtjáték 20cm a kormányon, és meglehetősen terpeszt is a kisasszony! Első blikkre minden cserés elöl, de majd a szerelő bácsi pontosít! Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:Alfasud Sprint 1.5QV
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1984
  • Színe:Piros féle
  • Jellemzők:
    Tehát akkor:
    Ebből sosem lesz oldtimer, és még csak szépségversenyen sem fog nyerni.
    De az a célom, hogy egy élvezetes, működőképes élményautó váljék belőle a szép idős hétvégékre, na arra minden esély megvan.
    Kezdjünk hát neki:)

Fotóalbum