Mutasd

>> Tuning és extra2020-02-29

Videót is csináltam róla belinkelem ide a YouTube videóm a kipufogó beszereléséről és a hangjáról!

Az első videó róla: Alfa Romeo Brera 2.2 JTS Paris 5 Garage kipufogó

A második videó róla: Alfa Romeo Brera 2.2 JTS Flyby hang


Mivel belül ülve szép hangja volt Bellának mindig azt akartam hogy kívülről is az legyen.
Elkezdem kipufogókat keresni hozzá.

Sok Brerás ismerősöm van de a legnagyobb baj hogy szinte mindegyikük külföldi így élőben nem tudtam egyiket sem meghallgatni csak az általuk küldött videókat.
Ezek alapján a Superspintnek és a Ragazzonnak van a legszebb hangja.
Itt lett 2 problémám is egyből.

Az első a Superspintnek nagyon szép hangja van de brutálisan drága és itt nem arra gondolok hogy 500 Euro hanem az egész rendszer több mint 2000 Euró szóval off.

Második pedig hogy a Ragazzonnak csak nagyon magas fordulaton van szép hangja de addig nem szeretném mindig pörgetni szóval ezt is elvetettem.

Aztán a neten valahogy szembe jött velem egy olasz tuning cég és ők Alfákat tuningolnak legfőképp azon belül is a 159/Brerát.

Hallottam egy 2.4 dízel Brerát az ők rendszerükkel és nem akartam elhinni olyan hangja volt mint egy benzinesnek. Gondoltam akkor a szívó 2.2 JTS ből még szebb hangot tudnak varázsolni ezért felvettem velük a kapcsolatot.

Küldtek is videót és igazam lett olyan hangja volt a 2.2 JTS-nek mint amire vágytam. Nagyon szépen kihozták a hangját alacsonytól a magas fordulatig én pedig pont ezt akartam hogy ne csak magas fordulaton legyen szép hangja.
Mondom ezt nem hiszem el :DD

Instant rendeltem is abban a pillanatban 😁

Aztán ahogy megjött ismerősömmel be is szereltük.

A szerelésről és a hangjáról csináltam is két videót fennt van a YouTube csatornámon 😁🍀


Ja és jól gondoltam hogy nagyon le van folytva a gyári kipufogóval egyenként 8kg volt egy dob így összesen 16 kg-al lett könnyebb Bella és érezni lehet hogy jobban is megy.