Mutasd

>> Szerviz2019-07-08

Sajnos a hátsó feliratoknál a “16V”-ből hiányzott a “V” ,ez így nem maradhatott. Ebayen nem volt, csak a későbbi alfákon lévő, de az kisebb méretben. Szépen be időzítettem még ősszel, hogy majd veszek ilyet júniusban, de közben az alfa-restoration oldalon elfogyott, így végül a ricambinuovi -ról sikerült szereznem 33-mas “16V” feliratot. Ennek így anyagilag nem sok értelme volt, de ez kellett.
Készítettem egy kis sablont a pozícionáláshoz, a régi feliratot hajszárító segítségével eltávolítottam. Egy jó idő elment a helyének a megtakarításával de végül sikerült pontosan felrakni.
Most már végre a feliratok rendben vannak, nem csak úgy néz ki, mint ha az alfáéknál felrakták volna az összes számot amit találtak a fiókban.

Egy kicsit próbálkoztam a szinkronnal az fojtószelep házaknál. A múltkor a vákuum csonkoknál kicserélt O gyűrűk megoldották az egyik problémát, most már mérnek a műszerek, és nem szív falsot.
A két hengersort fordulaton sikerült szinkronizáni tök jól, de az alapjárat továbbra is pocsék. Ennek a blokknak elvileg tök simán kéne járnia alapjáraton, de jelenleg nem is reagál a kis levegő csavarokra, igaz csak 1-et tekergettem, nem akartam rosszabbá tenni a helyzetet.
Majd ki kéne derítenem milyen méretű az ott lévő O gyűrű, meg kitakarítani. De lehet hogy valahol falsol az alapjárati levegő rendszer.