Fotók a Tonale szériaváltozatáról?

2019-10-08  Alfa Amore
Négy fotó is megjelent az Alfa Tonale úgynevezett "klinikai modelljéről", amely már a szériaváltozat előtti véglegesítést jelentheti.
Hírek >> 2019  

Négy fotó kezdett keringeni az interneten a Tonaléról, amelyről egyelőre nehéz eldönteni, hogy valóban fotók-e vagy egy ügyes 3D-render/photoshop alkotás, de egyre több jel utal arra, hogy akár igaziak is lehetnek.

Egyes források szerint ez egy véglegesítés előtt álló, úgynevezett "klinikai modell" a vezetőség részére, amelyen tesztelik az arányokat és a formát.

 
 
 
 
Mi egyelőre nem tudjuk értelmezni, hogy miért van az autón rendszám (amely németnek tűnik az egyetlen, ki nem photoshopolt betűből), a beltér pedig túl sok elemet használ a Giulia/Stelvio modellekből, ezért itt még több változásra tippelnék majd a jövőben. Ugyancsak furcsák az első lámpák, amelyek nagyon sterilre sikerültek a koncepciómodellhez képest, de itt is még bármi történhet. 

Annyi biztos, hogy ezek után a fotók után hamarosan biztosan érkezik még néhány, amelyek segítenek még jobban elképzelni a végleges változatot.
 
A korábbi hírek szerint a szériaváltozat premierje a 2020-as Genfi Autókiállításon lehet, de most újra felröppentek azok a pletykák, hogy már a Los Angeles-i Autószalonon bemutathatják.

Nézzétek meg videónkat a Tonale koncepció márciusi premierjéről!
 

Írta:
Alfa Amore