Fotók a Tonale szériaváltozatáról?

2019-10-08  Alfa Amore
Négy fotó is megjelent az Alfa Tonale úgynevezett "klinikai modelljéről", amely már a szériaváltozat előtti véglegesítést jelentheti.
Hírek >> 2019  

Négy fotó kezdett keringeni az interneten a Tonaléról, amelyről egyelőre nehéz eldönteni, hogy valóban fotók-e vagy egy ügyes 3D-render/photoshop alkotás, de egyre több jel utal arra, hogy akár igaziak is lehetnek.

Egyes források szerint ez egy véglegesítés előtt álló, úgynevezett "klinikai modell" a vezetőség részére, amelyen tesztelik az arányokat és a formát.

 
 
 
 
Mi egyelőre nem tudjuk értelmezni, hogy miért van az autón rendszám (amely németnek tűnik az egyetlen, ki nem photoshopolt betűből), a beltér pedig túl sok elemet használ a Giulia/Stelvio modellekből, ezért itt még több változásra tippelnék majd a jövőben. Ugyancsak furcsák az első lámpák, amelyek nagyon sterilre sikerültek a koncepciómodellhez képest, de itt is még bármi történhet. 

Annyi biztos, hogy ezek után a fotók után hamarosan biztosan érkezik még néhány, amelyek segítenek még jobban elképzelni a végleges változatot.
 
A korábbi hírek szerint a szériaváltozat premierje a 2020-as Genfi Autókiállításon lehet, de most újra felröppentek azok a pletykák, hogy már a Los Angeles-i Autószalonon bemutathatják.

Nézzétek meg videónkat a Tonale koncepció márciusi premierjéről!
 

Írta:
Alfa Amore
Kapcsolódó topic:
A jövő Alfái

Az utolsó 3 hozzászólás:

Zolibácsi2019-12-06 18:26:06 // 23036
Elektromos giulia na mit szóltok?
Kócosw2019-12-05 22:09:45 // 23035
sokallom a fel evet is. vicc, egy percre is kar volt. Fel evvel később a Hyundai t fényezi.
Giuntini2019-12-05 21:14:19 // 23034
Őt nem érdekelte egyáltalán az Alfa! Kapott egy vadiúj autót, aztán azt gondolta, ennyi elég.... Szerintem ő több dolgot akart egyszerre kiszolgálni, és ezt nem vette be az FCA gyomra.
Rákóczi Feri szívből Alfás. Rami viszont; "jó, akkor ha van zsé, leszek Alfás". Így nem lehet márka nagykövetének lenni.
Mennyi ideig volt? Fél évig?