Autoglym Shop

2015-01-19  Alfa Amore
Vásárolj kedvezményesen Autoglym termékeket!
Hírek >> 2015  

Miért Autogylm?

A több mint negyven éves angol márka mára egyet jelent az elérhető árú, minőségi autóápolással. Az Autoglym termékei megtalálhatók a járműipar minden területén és egyformán alkalmasak professzionális felhasználók, autó szépségversenyek rajongóinak vagy egy átlagos autótulajdonos igényeinek kielégítésére. 

Az Autoglym termékei több mint 40 autógyártó és autó klub ajánlásával rendelkeznek. A vállalat kiemelkedő ismertségnek örvend világszerte, amit számos járműipari eseményen történő megjelenéssel ápol.

Ki mennyire elégedett a termékkel az alfások között? Megtudod a blogbejegyzésekből.

Miért tőlünk?

Mert közösségben az erő! Az Alfa Amore egyedi, kedvezményes árakon kínálja Autoglym termékeit az Alfa Amore tagoknak! Győződj meg róla magad!

Rendelés menete - 10-15 % kedvezmény az Alfa Amore tagjainak!

A kedvezményes rendelés csak a rendes, aktív Alfa Amore tagok számára elérhető, azaz regisztrált vendégnek nem elég lenni. Amennyiben Alfa Amore tag vagy, az AA jelzésű ár érvényes és az „Rendelés Alfa Amore tagként” linkre kattints bejelentkezve! 

A rendelés menetéről, házhozszállításról és szállítási költségekről az aktuális Rendelési oldalon tájékozódhatsz.

valami

   
 

 

Írta:
Alfa Amore
Kapcsolódó topic:
Autóápolás

Az utolsó 3 hozzászólás:

Tommaso 1592019-03-01 14:00:15 // 1249
Üdv!

Fekete 159 TI bőrhöz szeretnék valami jó bőr és műanyagápolót venni, természetesen olyat ami nem fogja meg a ruhát és szilikonmentes.

Kozmetikába elvittem, igaz nem volt nagy pénz de sok minden nem látszik rajta.
WarbiRunner (Gyuri)2018-10-17 14:05:57 // 1248
Köszi, megpróbálom. Mindig ugyanott mosom, lehet ott van valami a mosóvízzel? A zöldnél nincs ilyen fátyol, pedig ugyanott mosom. Apró karcok is persze vannak, egy polír is tervben van. Lehet vennem kéne itthonra egy magasnyomású mosót, legtöbbször elég lenne sima vízzel letolni a porréteget.
Dante2018-10-17 12:57:18 // 1247
Sokminden okozhat fátyolos réteget. Karcok. Mattulás. Valamilyen szer (pl viasz). Madárkaka...
Vegyél szilikon mentesítőt, és töröld át vele a fényezést első körben. (festékboltban kapsz)
Az leszed mindent a lakkról ami utólagos kezelés van rajta (pl vax) így ha az okozta azonnal kiderül. Viszont a vax kell a laknak hogy valamiféle védelem legyen rajta, így javaslom pótolni utána azt. :)

Ha nem segít, akkor javaslok egy polírt. Garantáltan eltűnik a fátyol.